Dostum senden agir biris kadar hicbizaman agir ve sert vurmazsin ikinizde teknik boksorsunuz sonucta oyuzden kg ile musabakalar ama sokakta farkli 65 kg adam sert bi yumrukla 100kg birisinin cenesini kirar boks ve sokak farkliçok teşekkür ederim bi soru daha sormak istiyorum şimdi benden 10 kilo ağır birisi var ben patlayıcı kuvvetimi geliştirdiğim ondan daha iyi indirici yumruk atabilirmiyim ?
vucut adrenalin salgilayinca agriyi hissemez. yumruk bir ise yaramaz. ben bir keresinde gece taksim civarinda yururken 4 kisi tarafindan linc edildim, hicbir sebep yoktu(turkceleri siveliydi), kapkac tarzi bir sey de degildi, belki uyusturucu almislardi. bir anda uzerime atladilar ne oldugunu anlamadim, kollarimla kafami sardim. belki 1dk araliksiz yumruk attilar, uzun bir sure hicbir aci hissetmedim sonra morluklar cikti. ama yumruk yerine tekme atsalardi o zaman kendimi koruyamazdim. bire bir kavgada en iyisi gelen yumruga karsi on kolunla blok verip, dusuk yukselikten on bacaga tekme atmak. youtube da sokak dovusu videolarini izlersen daha iyi anlarsin. vucut aciyi hissetmez ama karin bosluguna gelen darbede nefessiz kalir. karnina sakin darbe alma, hayalarindan bile daha buyuk oneme sahip. bilincin acik olursa zor bir durumda kacarsin.peki sağolun birde şeyi sorucam mesela sokakta direk yumruk atıcağımız zaman burunamı yoksa önçeneyemi atalım yani böyle combolarla ilgili ufak detaylar verirseniz sevinirim.
Ben şuna katılmıyorum internetten oradan buradan güreş boks tekvando bilgim var nası vurmasını iyi bilirim döner.tekme felanda atarım 55 kiloyum ama 65 kilo birisinden çok daha sert yumruk atabilirim doverimde kilolu olupta yağlı olan çok bende kas var bide atmayı biliyom önemli olan bence kas gücü hızDostum senden agir biris kadar hicbizaman agir ve sert vurmazsin ikinizde teknik boksorsunuz sonucta oyuzden kg ile musabakalar ama sokakta farkli 65 kg adam sert bi yumrukla 100kg birisinin cenesini kirar boks ve sokak farkli
Katılıyorum bende şunu eklemek istiyorum bilek gücüde çok önemli bence bilekten kastım bileğin çevresi değil internetten araştırırsanız anlayabilirsiniz buda gücü oldukça etkiliyor. Örnek dünkü Anthony Josua maçında rakibiyle kilosu aynı fakat ikisinin yumruklarına bir bakın derim sadece hız değil Josua nın bilek kaslarını görünce şok olucaksınız zatenBen şuna katılmıyorum internetten oradan buradan güreş boks tekvando bilgim var nası vurmasını iyi bilirim döner.tekme felanda atarım 55 kiloyum ama 65 kilo birisinden çok daha sert yumruk atabilirim doverimde kilolu olupta yağlı olan çok bende kas var bide atmayı biliyom önemli olan bence kas gücü hız
Bide teknik kilo değil belki benden güçlü bi adam bana sağlam yumruk atarken suratına hizla chain punch atsam o hıza karşı koyamaz patlayıcı güç kadar süreklilik Dr onemlidir