Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de başlarken böyle bir seçim yapmıştım.Benim yaptığım gibi yapabilirsin.Şöyle:
Kendine takmalı(artırılabilir ağırlıklı) bir çift dumbell al.Daha önce hiç çalışmadıysan en düşük ağırlıktan başla ve Flexor hocanın verdiği ''Evde Dambıl ile çalışma proğramı''na başla.Ağırlık sana hafif gelmeye başlayınca kademeli olarak azar azar artır.Bunun dışında Box'a başl****ickbox fln değil,bildiğin Box.Bu sana güç ve çeviklik kazandırır,ayriyeten de çok sağlam yumruk atarsın.Bu yazdıklarımı uygularken tam ve eksiksiz yapmaya bak,ayrıca sabırsızlanma ve hemen bir sonuç bekleme.Sonucu almak için biraz zaman gerekebilir.Ama şunu unutma,bunları yapıp sabrettiğin,iyi beslendiğin ve yeterince dinlendiğin sürece istediğin verimi alıcağından eminim.
görüntü istiyosan yani görüntünle korkutmak istiyosan body ama eğer gerçekten kendini savunmak veya iyi dövüşmek istiyosan kesinlikle wingtsun.1yıl gidersen dayak yemen çok zor.Zaten en iyi sokak kavgalarında uygulanacak dövüş sanatı
kickboksçyum bu sporu çok seviyorum vücut geliştirmeylede destekliyorum fakat bu işi dışarda adam dövmek için yapıcaksan hiç yapma dostum bu bir spor . gerçi şimdiki düşüncenle spora girinceki düşüncen farklı olcak ama . dedigim gibi