Görkem Gürsoy (Profesyonel)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok net çıkmış teşekkürler flexor ben telefonla çekmiştim ancak bukadar oldu :oops: senin çektiklerin çok iyi pozlar

SELAM ARKADASLAR UZUN Bİ ZAMAN GELEMEDIM SITEYE ARTIK BURDAYIM BALAYI NIDA ATLATTIK :))) YORUM YAPAN ARKADAŞLAR MARKUS RUHL A BENZETIYORLAR BENI SIRF SIZ DEGIL BI COK KISI DEBENZETIYOR RUHL DA BAYA IYI SEMPATIK MUTEVAZI BI ADAMMIŞ DENILENE GÖRE EYLÜLDE ALMANYAYA GIDIYORUM YARISA ODA ORDA OLUCAK KESIN TANISICAM BAKALIM YANYANA BIZI BENZETICEKLERMI EHHEHE

Görkem Hocam görüyorumki senin foto noktasında ciddi sıkıntıların var, eğer mümkün olurda istanbulda gireceğin yarışmalarda haber verirsen profesyonel olarak gelir resimlerini çekebilirim bilginde olsun, sitede ciddi ciddi resimlerinin çekilmesini isteyen arkadaşlar var ise istanbula gelip bu tarz yarışmalarda hepinizin resimlerini çekebilirim arkadaşlar.

görkem yılda kactane küre giriyosunnbenn bunu ögrenmel ıktedım genellikle yiyecek olarak neler tüketiyosun sevgilerle ;)

SELAM

KÜRLERİM UZUN SÜRELİ OLUR SENEDE 3-4 KÜR YAPARIM YARIŞA GÖRE TABİ

PROTEİN OLARAK BALIK TÜKETİYORUM BU ARALAR SIKILINCA HİNDİ TAVUK KAFAMA GORE
KARBON HIDRAT OLARAK TAHIL EKMEK TÜKETİYORUM BU ARALAR HERKESE TAVSİYE EDERİM
KARBO DEĞERİ ÇOK YÜKSEK

MERAK ETTİĞİNİZ BİŞİ VARSA SORUN ARKADASLAR.

cevabın ıcın tesekkurler su an definasyondayım kullandıgım ürünler weider:mega forte,gnc:creatin,hardline:gulutamin,ultumet:bcaa,ultumet:arginine,ornithine,ıysine yemek olarakta 1.5 kg tuvuk 7 tane yumurtanın beyazı üzüm,fındıkve 2 tane muz falan eklemek ıstedıgın yada cıkartmak ısdedıgın bırsey varmı? tesekkur ederım sevgiler

STARSPOR KAC KILOSUN 1,5KG TAVUK İÇİNDE MAŞALLAH DİYELİM :) KARBONHIDRAT NE KADAR YIYORSUN + COK FAZLA KURUYEMİŞ TÜKETMEN İYİ DEĞİL YAĞ ORANI YÜKSEK TABİKİ BİTKİSEL AMAFAZLASI KILOOO PROBLEMİ YAPAR BENDE DİYETTE BÜTÜN KURU YEMİŞLERİ YERİM GRAMAJLI ŞEKİLDE

GÖRKEM GÜRSOY dedi:
STARSPOR KAC KILOSUN 1,5KG TAVUK İÇİNDE MAŞALLAH DİYELİM :) KARBONHIDRAT NE KADAR YIYORSUN + COK FAZLA KURUYEMİŞ TÜKETMEN İYİ DEĞİL YAĞ ORANI YÜKSEK TABİKİ BİTKİSEL AMAFAZLASI KILOOO PROBLEMİ YAPAR BENDE DİYETTE BÜTÜN KURU YEMİŞLERİ YERİM GRAMAJLI ŞEKİLDE

83 k boy 180 kol 45 gögus 119 bel 87 her pazar 1 ytl lik dondurma yıyorum :idea: yazdıklarımdan baska yedigim bisey yok ben 1 fincan kuru üzüm ve fındık yıyorum ama bu aralar ıyce gucum dustu agırlıklar gıtmıyo. birde ist de hangi salonda calısıyosun?

GÖRKEM GÜRSOY dedi:
GÜCÜNÜN AZALMASI DOĞAL SICAKTANDIR :) İST DE BENIM SALONUM VAR PROGYM WEB SITEMDE RESIMLERI VAR

ok salona bakıcam yorum apmadın karbonhıdart ve kılo boy konusunda :)

KARBO OLARAK PİRİNÇ ÇOK TÜKETMENİ TAVSİYE ETMEM KOMPLEX OLARAK KEPEK,ÇAVDAR,KABUKLU PİRİNÇ GÜZEL MİKTAR İSE FORMDA KALMAK İSTERSEN 400GR YE YETER SANA + MEYVEN DE VAR EXTRA YEDIGIN BESINLERDE VARDIR .
YEDIKLERINDEN YOLACIKARAK SOYLUYORUM YAG ORANIN AZ OLMASI LAZIM

Back
Yukarı