görüslerini bildirirseniz sevinirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ennio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ennio

Üye
merhaba arkadaslar ben VG sporuna baslamak isityorum nasipse ekim ayinda...fakt bu spora baslamadan önce biraz bilgi edinmek ve görüslerinizi almak istedim...asinda güzel bir vucudum var fakat ben birazdaha kaslanmak daha iyi bir görünüse sahip olmka istiyorum...25 yasinda 183cm ve 79kg yim...forumu inceledim bircok sey yazilmis fakat beni merak ettigim ve sahip olmak istedigim vucudu ne düzenli ve dikkatli bir calismayla ne kadar zamanda yapabilirim...buraya suanki fotografimi ve sahip olmak istedigim vucuda bir örnek foto koymak istiyorum...ne kadar zaman harcamam gerektigi,beslenmede en cok dikkat etmem gerken püf noktalari (bekar yasiyorum,evde ne kadarini yapabilirim bilmiyorum),kullanmam gereken kimyasallari,destek vericileri...bu konular hakkinda beni bilgilendiriseniz cok sevinirim arkadaslar...

Eklentiler

• pavel7.jpg
    pavel7.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 293
  • 1_546629227lasd.jpg
    1_546629227lasd.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 321
bence vücudun gelişime müsait ve istediğin vücuda bakılırsa tam seninkinin kaslı hali diyebiliriz eğer herşeyiyle dört dörtlük yaparsan bu işi ortalama 1 senede bu vücuda sahip olabilirsin...

tesekkürler arkadasim...peki kullanmam gereken destekliyicelr ve isimleri hakkında bilgin varmi...kullanmadan ömnce arastirmak isterim cünkü..

anladim sanirim beslenirken baklagill yumurta süt ve ete daha fazla ilgi gösterme gerekicek...tskler ilgin icin :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı