gögüs yağları

slm yeni üye oldum acemiyiym ... evde 10 kg dambılalrla 30 kg kalterle gögüs hareketleri calışıyorum amam bi şekle sokamadım gögüslerimimin ucu yağlı sogukta duurnca üstü cıkarınca vs..kan akışı hızlandındanmı ney serleşiyor o zaman iyide sıcakta salıyor kendisini nasıl düzeltirim
yaş16-17
boy 180
kg 72

soguktaki halim yani sert olan istedim şekili
Pqo7Ed.png

7kbarm.jpg

945aP9.png
MEyV36.png

5dka1M.png

buda yağlı görününmü rahatsız verici şekli
XvoMO7.png
[/url][/IMG][/IMG]
MEyVmQ.png

g5ArER.png

0qkRO8.png
[/url][/IMG]
0qkRO8.png

OqZvQZ.png

Son düzenleme:
Karbonhidratı şekerli şeyleri azalt proteini arttır ve özellikle squat gibi bacak egzersizlerini arttır.Testo seviyen yükselsin...Yağ yakımına yönelik kardiyo hareketleri yap devamlı...İstesen 6 ayda yok edersin.Takip et baktın gitmiyor o zaman ilaç tedavisi veya ameliyat olabilirsin...

Vücut yağ oranını düşürürken , kas kütleni artırarak görünümünü çok iyi bir hale getirebilirsin.

@metinav. ..@SiR_Arawn. Bunlari evde masil yapayim gecermi cok gicok oluyor um sertlesin uclari yeter ..evde nasil dizeldirim dambil haler vs onlqt vqr nasil hateketleri kac set vs anlatiisinoz

@metinav. ..@SiR_Arawn. Bunlari evde masil yapayim gecermi cok gicok oluyor um sertlesin uclari yeter ..evde nasil dizeldirim dambil haler vs onlqt vqr nasil hateketleri kac set vs anlatiisinoz

Yazdığım şeyleri evde de yapabilirsin yeterli ağırlık ve koşup tempolu yürüyebileceğin yer varsa olur...Kardiyo dediğimiz koşu bisiklet tarzı ter atmaya yönelik egzersizlerdir...Bunun yanında göğsü şekillendirmek ve sertleştirmek içinde ağırlık çalışırsın.Hareketleri internetten araştır.Tek tek yazmanın anlamı yok...

Back
Yukarı