Gögüs+Triceps+Biceps programı

Merhabalar antrenman programımı uzun süre geçtiği için değiştirmek istiyorum. 2 veya 3 ay definisyon programıyla beraber kullanacağım.

1.Gün : Sırt+Omuz+20dakika interval kardiyo
2.Gün: Bacak+Karın
3.Gün: Gögüs+Triceps+Biceps
4:Gün: Off
Sonra başa dönülecek.
bu programda 3.gün çok mu ağır gelir acaba diye düşünüyorum?

Biceps ve Tricepsi süper set olarak yapmanı tavsiye ederim hem zamandan tasarruf eder hem gelişimi hızlandırabilirsin.Ağır gelirmi diye sorarsan geleceğini düşünmüyorum profesyonellerde bu şekilde çalıştıklarını görüyorum.

6 aydır vucut geliştirme yapıyorum neredeyse programım hep aynıydı o yüzden değiştirmek istedim. Tricepste hangi hareketleri yapacağımada karar veremiyorum. Dips makinesi + rope pushdown + skullcrushers yapsam nasıl olur acaba?

Programını 4-5 haftada bir değiştirmen lazım vücut bir süre sonra senin ne yapacağını biliyor bu yüzden gelişimi sağlamak için kasları şaşırtman lazım.Dediğim gibi istersen güzel bi kol süperset programı verebilirim gelişimi garanti ediyorum. :)

Programını 4-5 haftada bir değiştirmen lazım vücut bir süre sonra senin ne yapacağını biliyor bu yüzden gelişimi sağlamak için kasları şaşırtman lazım.Dediğim gibi istersen güzel bi kol süperset programı verebilirim gelişimi garanti ediyorum. :)
yok daha neler. bu sporun babası olmuş adamlar bile 1 sene boyunca bir program kullanabilirsiniz diyor . her ay program değişmek aşırı saçmalık olur

Kimseden 1 senelik bir program kullanabilirsiniz gibi birşey duymadım.Üstelik kas hafızası denen olay mümkünken bir senelik bir programın vereceği verimi düşünemiyorum.
yok daha neler. bu sporun babası olmuş adamlar bile 1 sene boyunca bir program kullanabilirsiniz diyor . her ay program değişmek aşırı saçmalık olur

spor salonunda 3 4 senedir spor yapıp sonuçta hiç bir mükemmelliğe sahip olamayan kişilerden duyduğum bro sözlerindendir bu. böyle saçma birşey olamaz yani ayda 1 program değiştirmek nedir. burda 150 tane prof sporcu varsa 140 ı en az 5 6 ay programı kullanın der.

4-5 Hafta belki kısa bir zaman dilimi olabilir ama 6 ay veya 1 senelik bir programıda 6 aylık bir spor geçmişi olan birinin kullanması saçma olmaz mı?

4-5 Hafta belki kısa bir zaman dilimi olabilir ama 6 ay veya 1 senelik bir programıda 6 aylık bir spor geçmişi olan birinin kullanması saçma olmaz mı?
kullanması daha mantıklı ki fullbody bir program ile 1 sene boyunca devam edildiği sürece en üst seviyede verim alınır

sırt ve omuz değilde sırt ve göğüsü aynı gün çalışsan daha iyi olabilir karşıt kası grubunu itme ve çekme olarak
göğüs yaptığın günde omuz yapabilirsin
üst üste 3 gün çalışmanı asla tavsiye etmem en fazla 2 gün olabilir seviyene göre
tricep kası yorgun iken hemen hemen bütün press hareketlerindeki verimin düşer normalde yapacağın ağırlığı çıkartamamana sebebiyet verir

Back
Yukarı