Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gögüs programı yazarken nelere dikkat edilmeli neler göz önünde bulundurulmalı birisi bana anlatırsa sevinirim
Mesela yeni başlayana bu tarz bişey gidermi
Benc press
Decline dumbell fly
İnc benc
Tamamen kafamdan yazdım yanlış varmı yokmu bilmiyorum
Gögüs kaslarından tam verim alınıcak bi program nasıl olmalıdır kısacası bu lazım her zaman denildigi gibi beslenme antrenman dinlenme ama şu antrenman kısmı sıkıntı oluşturuyor sadece bana lazım olan öteki programlara göre kaslara maksimum etkiyi edicek bişey yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşım neden kendi programını yapmakla uğraşıyorsun ki?Hareketler bölümünde pek çok hazır program mevcut ve profesyonellerin yazdığı programlar üstelik görselli.
Yazdıklarından göğüslere yönelik bir çalışma yapacağını çıkarırsak şöyle birşey de söyleyebilirim.Sadece göğüs çalışırsan göğüslerin gelişip diğer kasların zayıf kalırsa çok kötü bir görüntü olur.
Ayrıca istediğin kadar çalış düzgün beslenmezsen hiç bir şey elde edemezsin.
Arkadaşım neden kendi programını yapmakla uğraşıyorsun ki?Hareketler bölümünde pek çok hazır program mevcut ve profesyonellerin yazdığı programlar üstelik görselli.
Yazdıklarından göğüslere yönelik bir çalışma yapacağını çıkarırsak şöyle birşey de söyleyebilirim.Sadece göğüs çalışırsan göğüslerin gelişip diğer kasların zayıf kalırsa çok kötü bir görüntü olur.
Ayrıca istediğin kadar çalış düzgün beslenmezsen hiç bir şey elde edemezsin.
Sana kaslarına maksimum etki edecek bir program yazabiliriz.Kolay.Ama istediğin programda çalış gelişimin tamamen vucut yapın doğrultusunda gider.Daha önce spor yapmadıysan 3 aydan önce belli bile olmaz gelişimin.Ayrıca sakatlarsın bir tarafını bir daha yanına yanaşmamaya yemin edersin BB nin.Senin dediğin maksimum etki programlarını en az 1 senelik sporcular yapıyor.
Anladığım kadarıyla zayıfsın kilo almaya çalışıyorsun.Arada kırmızı ette ye ve sabah yumurtayı azalt allerji yapar.
Sana kaslarına maksimum etki edecek bir program yazabiliriz.Kolay.Ama istediğin programda çalış gelişimin tamamen vucut yapın doğrultusunda gider.Daha önce spor yapmadıysan 3 aydan önce belli bile olmaz gelişimin.Ayrıca sakatlarsın bir tarafını bir daha yanına yanaşmamaya yemin edersin BB nin.Senin dediğin maksimum etki programlarını en az 1 senelik sporcular yapıyor.
Anladığım kadarıyla zayıfsın kilo almaya çalışıyorsun.Arada kırmızı ette ye ve sabah yumurtayı azalt allerji yapar.
Aslında tam tersi hocam kilo vermeye ugraşıyorum 180 boy ve 80 kiloyum 30 gün sonra 74 73 civarına inmeye ugraşıcam maksimum etki derken mesela murat boz gibi bi vucut yapmak istiyorum bunun içinde iyi bi gögüs programına ihtiyacım var