Gögüs Kaslarının Büyümesi İçin

Merhaba Arkadaşlar Ben 9 aydır vücut geliştirmeye gidiyorum 9 ayda gözle görülür bir değişim elde ettiğimi görürken gögüs kaslarımın hiç büyümediğini gördüm ne kadar program değiştirip farklı hareketler yapsam bile bunlar çok az etki gösterdi ve salon hocası şöyle bi program önerdi

Dambıl ile benc Press 3x12 tekrar
Chest Press 3x12 tekrar
Cable Crossover 3x12 tekrar
İncline Benc Press 3x12 tekrar

Sizce bu program nasıl ya da eklemem gereken bir kac program daha varmı acaba

Son düzenleme:
Programdan ziyade hareketlerin nizami yapılması daha önemli bence. Nizami yaptığını düşünüyor musun?

Her hareketi 4 set yapıp her set ağırlığı 2.5 kg gerekirse 5 kg artırarak tekrar sayısını düşür.
Örneğin:
1.set 2.5 kg 12 tekrar
2.set 5 kg 10 tekrar
3.set 7.5kg 8 tekrar
4.set 10 kg 6 tekrar

Bu şekilde çok iyi gelişim sağlarsın.

Her hareketi 4 set yapıp her set ağırlığı 2.5 kg gerekirse 5 kg artırarak tekrar sayısını düşür.
Örneğin:
1.set 2.5 kg 12 tekrar
2.set 5 kg 10 tekrar
3.set 7.5kg 8 tekrar
4.set 10 kg 6 tekrar

Bu şekilde çok iyi gelişim sağlarsın.

Eyvallah hocam Bu dediğini Dikkate Alacagım ,)

AYnı sorunları yaşadım, yaşıyorum. Ben 181, 66 kg ım. 1 yılı doldurdum. basaldığımda 52 kiloydum. Sana şunu söyleyeyim, (beslenmene dikkat ettğini varsayıyorum) yapman gereken tek şey Gerçekten kendi sınırlarını zorlaman, hareketleri düzgün, hissederek yapman. ben sahsen ilk 5 ayımı boşa gitmiş sayılırım. Ben zayıftım basladığımda ve gerçekten kapasitemin çok altında ağırlık girdim uzun dönem. bu hataya düşme beslenmene dikkat et, nizami yap herşeyi zaten gelişirsin

AYnı sorunları yaşadım, yaşıyorum. Ben 181, 66 kg ım. 1 yılı doldurdum. basaldığımda 52 kiloydum. Sana şunu söyleyeyim, (beslenmene dikkat ettğini varsayıyorum) yapman gereken tek şey Gerçekten kendi sınırlarını zorlaman, hareketleri düzgün, hissederek yapman. ben sahsen ilk 5 ayımı boşa gitmiş sayılırım. Ben zayıftım basladığımda ve gerçekten kapasitemin çok altında ağırlık girdim uzun dönem. bu hataya düşme beslenmene dikkat et, nizami yap herşeyi zaten gelişirsin

Hocam bu dedıklerıne dıkkat edıyorum zaten hatta antremandan sonrakı gunler goguslerım acıyor gogus seklını aldı ama buyutemıyorum :(

Back
Yukarı