Gögüs için çift antrenman

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lionss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lionss

Üye
Arkadaşlar gögüs kaslarında 4 ayda 8 aylık yol kat etmek istiyorum bunun için haftada 2 kere antrenman yapsam sonuç verirmi örnek olarak pazartesi 1.gögüs antrenmanını yapıcam cuma günüde 2. gögüs antrenmanı büyük kasları tek kas grubu olarak çalıştırıcam örnegin
Pazartesi :Gögüs
Salı :Biceps Triceps

Kendim hakkında bilgi vermem gerekirse 180 boy 80 kilo günlük 105 120 civarı protein bununla birlikte 106 150 civarı karbo alımı yapıcam

NOT:HAZIR PROGRAMLAR VAR DERDİN NE DİYENLER LÜTFEN RİCA EDİYORUM YORUM YAPMAYIN BİLİYORUM HAZIR PROGRAM OLDUGUNU AMA BU BENİM MOTİVASYONUM BEN NEYİ YAPARSAM ONUNLA DAHA İYİ GİDİYORUM BASİT Bİ KARIN KASI PROGRAMINI BİLE YAPSAM PROFOSYONEL PROGRAM GİBİ UYGULUYORUM AMA BAŞKASI YAPINCA OKADAR OLMUYOR

merhaba,
bahsettiğin makrolarla zor.
120 prot-150 karb = yaklaşık 1100 kalori. hadi 70 gr yağ olsa 1750 kalori. ne yazıkki 80 kg birisi olarak büyümen mümkün değil, programın efsane olsa bile.

Neden 4 ayda 8 aylık gelişim istiyosun? Yaz yaklaştığı için mi?

Yok hocam yazla alakası yok :D hızlı gelişmek istiyorum okadar kısacası okadar ay gittin bişeyi başaramadın dedirtmek istemiyorum kısacası insanlara bişeyi kanıtlama çabası desem yeridir :D

Yeni makro degerler vucut agırlıgı hesaplanırken yapılan bi yanlışta yaglı oldugun halde o kiloya göre pro hesabı yapmak ki bu dogru degil asıl olan yagsız agırlıga göre hesaplamak o yüzden 70 kilodan hesaplıyorum

Kilo başı 2 protein 120 140 arası protein degerleri olacak her zaman 140 a çıkamaya bilirim ara sıra en düşük 120 olur
Kilo başı 4 karbonhidrat 280 300 arası karbo alımı yapıcam sizce yeterlimi 300 dedim çünki gram gram hesap etmek zor :D
Kilo başı 1 yag toplam 2310 kalori[DOUBLEPOST=1396355450][/DOUBLEPOST]Bide ben internette araştırdım dogruluk payı ne kadar bilmem 1900 bazal gözüküyor diyete girmeden önce neredeyse 3000 3500 arası kalori alıyordum kilo drumunu koruyordu üstüne son günlerde iyi motonlaşmıştım

Hizli gelistirme: Kas sikintilari, deri catlaklari, birakinca vucut tipine gore hizli kilo alimi ya da hizli kilo verimi. Altyapi kurmadan vucut yapmaya calismak ise en kucuk sikintida buyuk sarsinti verir. DM den ulasabilirsin bana 4 ay pek yeterli degil ancak yardimci olacagim

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı