Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar yaklaşık 9 aydır fitness yapıyorum kilom 60 dan 77 ye cıktı ekto olmama ragmen yaglı bir vücudum var , asıl sorum şu orta gögüsü nasıl bir antrenmanla geliştirebilirim yani gögüsleri nasıl yakınlaştırabilirim ?
ilk sırada fly hareketleri göğsü kanla dolduruyor resmen. ama özellikle dumbell benchfly yaparken dirsekleri bi 10 derece açıyla kırarak yapmaya dikkat ediniz. sopa gibi uzatırsanız kolları dirseklerinizi yeme lüksünüz olur.
ikinci sırada benchpress ve push up yani şınav bence bu iki hareket eşit vuruyor göğüse. tabii bench yaparken eklenen ağırlıklar kütle kazanım hızınızı artıracaktır. ama ben antremana başlamadan önce 55-60 şınav ile başlarım ve gerçekten tricepsler ile göğüslerin ısındığını hissediyorum.