Göbek Eritmek

Merhaba arkadaşlar vücut geliştirmeye başlamadan önce 178 boy 57 kilo daydım. Asıl bu spora başlama amacım kilo alırken düzgün bir vücudumun olmasıydı. Şimdi 178 boy 69 kilo dayım.
Bu kiloyu 2.5 ay gibi kısa sürede aldığım için göbeğim çıktı. (çok aşırı değil ama şimdi önlem almazsam ilerde kötü olucak)

Kiloda hedefim 75kilo (yani 6 kilo daha almam gerekecek)

Kilo vermeden aynı kiloda kalarak veya kilo alımını düşürüp az kilo alarak göbeği nasıl eritip vücuda yayabilirim?

aldığın kalorilerde karbonhidrat az olacak protein ağırlıklı sağlıklı yağlar alarak besleneceksin. Kalorileri de yavaş artıracaksın alman gereken kalorinin 300 kalori üstünü alacaksın. biranda değişiyim dersen göbek kaçınılmaz sabredeceksin. Tabi antrenmanlar düzenli olduğunu varsayıyorum. split değil fullbody yapacaksın.

aldığın kalorilerde karbonhidrat az olacak protein ağırlıklı sağlıklı yağlar alarak besleneceksin. Kalorileri de yavaş artıracaksın alman gereken kalorinin 300 kalori üstünü alacaksın. biranda değişiyim dersen göbek kaçınılmaz sabredeceksin. Tabi antrenmanlar düzenli olduğunu varsayıyorum. split değil fullbody yapacaksın.

Normalde full body yapıyordum ama salonda bulunan antrenör artık bölgesel e geçmemi söyledi. Dediğine göre full body daha çok kalori yaktırırmış. Kilo almak isteyen biri için uygun değil dedi. Ben de ne yapacağımı şaşırdım :)

Back
Yukarı