Göbek eritmek resimli

Merhabalar. Bende sıkıldım konu açmaktan ama sağolsun modlar açtıgım herk konuyu kilitliyorlar..! Neyse , ben 4 ayda havuzda bu vücudu yaptım ama göbek bölgemde biraz fazlam var yemek yiyince resimdekilerden daha çok şişiyor. Gazmıdır yoksa yağmıdır bilemedim birde oturunca kat kat oluyor ve gerçekten rahatsız ediyor beni. Üçgen vücuda göbek biraz ironi :) Neyse size şimdiden teşekkürler. İşte resimler . Bu arada yeniyim burda forum kurallarını pek bilmioyrum konuyu silmesseniz iyi olur :[DOUBLEPOST=1405948467][/DOUBLEPOST] [DOUBLEPOST=1405948620][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1405948904][/DOUBLEPOST]

Son düzenleme:
kalori açığı muhabbeti var ama ben uzun vadeye yaydım daha sağlıklı ve dengeli beslenmek adına diyet yapmak yerine uzun vadede sağlıklı beslenmeyi tercih ettim low carb muhabbeti var 30-40 gün bırakınca tekrar yağ moduna girmeye başlıcan bunlar kalıcı şeyler değil kalıcı olan beslenmeyi ayarlayıp ömür boyu sağlıklı temiz beslenmek foto da öncesi sonrası yapsaydın en azından şu şekil normal duruyorsun

Back
Yukarı