Göbek Eritmek İçin Tavsiye ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okdk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

okdk

Üye
Merhaba arkadaşlar 1.72 boyum 70 kilodayım
Ramazan dolayısıyla biraz göbek çıktı bunu eritmek ve fit bir vücut istiyorum 15 günde düzenli bir vücudum olsun istiyorum antraman ve diger önerileriniz nedir acaba ?

15 günde fit bir vücut çıkarılıyorsa bizim 5-6 ayda Arnold olmamız lazım.Yağ oranın ne seviyede bilmiyorum ama yağ yakımı ve fit bir vücut için 15 gün çok çok çok az.

15 günde fit bir vücut çıkarılıyorsa bizim 5-6 ayda Arnold olmamız lazım.Yağ oranın ne seviyede bilmiyorum ama yağ yakımı ve fit bir vücut için 15 gün çok çok çok az.

15 gün için en fazla 3 kilo verebilirsin sağlıklı olarak bunun yanında karın egzersizleri yaparsan çok çok az bir sıklaşma olur :)
Bu programı yapabilirsin ;
8 Min Abs Workout, how to have six pack (HD Version) - YouTube

Cevaplarınız için teşşekkürler fit olmasam bile en azında göbek olmadan güzel bir vücut istiyorum yani ne önerirsiniz neler yapmalıyız sizce video izledim bunları yaparım bunun yanında ne önerirsiniz ?

Cevaplarınız için teşşekkürler fit olmasam bile en azında göbek olmadan güzel bir vücut istiyorum yani ne önerirsiniz neler yapmalıyız sizce video izledim bunları yaparım bunun yanında ne önerirsiniz ?
Bak şimdi ilk gün bunu yap :)
https://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474
ertesi gün bunu yap :)
Chest Workout Level 2 - YouTube
Sonraki gün bunu yap :)
At Home High Intensity Interval Training - Cardio HIIT Workout with Fitness Blender - YouTube
Sonra tekrar baştan başla ve devam et :)

Tamam deniyecegim ve sonucu buraya yazacam teşşekkürler Peki son sorum böyle güc verici kas çıkartıcı yiyecekler var diye duymuştum Örnegin kefir gerçekten dogruluk payı var mı ?

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : yag yakımı

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı