Göbek çevresindeki çıkıntıyı (simit) nasıl eritilir

Nauplios

Üye
dostlarım bundan 1-2 yıl önce baya kiloluydum 95 kiloya kadar çıkıp yağ oranımı %33 e kadar fırlatmıştım sonra spora bbaşlayıp tahminen şuan %8-11 arasına kadar indirip kas da aldım fakat ne yaptıysam şu can simidinden kurtulamadım :D karın hareketlerimi hiç eksiltmiyorum gerçi yine ilk zamanlara göre küçüldü ama işte insan üstüne bişeyler almak istiyince o can simidi ordan fırlıyoya o giyinme kabininden kendimi fırlatmak istiyorum. eğer ufak beslenme olsun hareket olsun tavsiyeleriniz varsa denerim şimdiden çok teşekkürler :)

%8 - 11 arasında bir yağ oranına sahipseniz olmaması gerek zaten , evde mi salonda mı çalışıyorsunuz ?

%8 - 11 arasında bir yağ oranına sahipseniz olmaması gerek zaten , evde mi salonda mı çalışıyorsunuz ?
salonda çalışıyorum ufak bi hesaplamayla çıkardım aslında yağ oranını yazın başında 83 kilo ve %15-16 gibi bi yağ oranım vardı şimdi 77 kiloyum üstüne kas almışımdır ama tabi bu bi mantık hesaplaması, ölçme aleti olmadığından salonda ölçemiyorumda :(

soyle soyleyım bende hafıf gobek war 1 senedir eritemedim :D eskiden 3-4 tane ekmek yerdım gunde artık 1 ekmek bile bitirmiyorum ama gobegı hala erıtemedım karın kaslarım war ama gobek oldugu ıcın gozukmuyo cok pıs koyuyo bu durum :D galiba sıkı diyet yapmak gerekiyo ve kardiyo

soyle soyleyım bende hafıf gobek war 1 senedir eritemedim :D eskiden 3-4 tane ekmek yerdım gunde artık 1 ekmek bile bitirmiyorum ama gobegı hala erıtemedım karın kaslarım war ama gobek oldugu ıcın gozukmuyo cok pıs koyuyo bu durum :D galiba sıkı diyet yapmak gerekiyo ve kardiyo
Hiç sormadım boy , yaş , kilon kaç senin ?

hahaha haklısın biraz önce irademe sahip çıkmayıp 1 kase sütlaç gömdüm.. bu gidişle çoook zor :D[DOUBLEPOST=1390586969][/DOUBLEPOST]
Hiç sormadım boy , yaş , kilon kaç senin ?
alttada yazıyo ama yazim yine boy- 1.79 yaş-18 kilo-77 ah bide yağ ölçümü makinem olsaydıda kas kütlemi söyleyebilseydim :/

Başka bir soru sormak istiyorum konu çok saptı ama :) Sende de karın kasları sıkınca çok net bırakınca göbek oluyor mu ? bir de oturunca simit simit oluyor mu ? :)
sıkınca belli oluyo ama biraz ışık vurması lazım karsıdan :D oturuncada gobek oluyo hatta yatarken bile gozukmuyo o derece ama yanlarda bısey yok benım sadece ön kısımda gobek var

Back
Yukarı