Göğüsteki yağlarrr !! :(

Merhaba öncelikle çok güzel ve yararlı bir site emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.ben yazın 85 kiloydum çeşitli diyetler ve sporlar yardımıyla 67 kilo oldum ama göğüsümdeki yağlar bir türlü gitmedi çok kötü duruyorlar belli oluyorlar bu sorunu nasıl aşabilirim lütfen yardımcı olursanı sevinirim :(

göğüste ergenlikten doalyı jinekomasti olmuş olabilir resim paylaşırmısınız.

kilo verdiğin dönemde hiç göyüs yağların eksildimi yoksa bi problem vardır doktora görün.

kilo vermek tek başına vücudu şekle sokmuyor dahda orantısız oluyor bana kalırsa

ağırlık çalışmasına başalyın vücut şekle girsin bu aşamadan sonra kilo vermeniz gerekmıyor kılonuz boyunuza gore fazlasıyla az sağlık riski doğabılır dahda zayıflamaya kalkarsan

vücut çalışmaya başla 183 boyunda 90 kiloyum göğsümde sarkma felan yok toparlıyor vücut çalışmak tek sarkan yerim karnım onuda calısmadıgım için :D

teşekkür ederim çalışmaya başlıyacağım zaten salona gitmeyi düşünüyorum 1 hafta sonra başlıyacağım başlayınca düzelir inşallah peki evde önerebileceğiniz şeyler neler ?

Hiit kardiyo yapın ağırlık çalışmasından sonra. Ayrıca sokağa çıkın kalın giyinip koşmaya başlayın etkisini göreceksiniz zamanla (En az 30dk )

Back
Yukarı