göğüslerin arasını dolduramıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan meercm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

meercm

Üye
selamlar. göğüs açmayı makinada takılabilecek mümkün ağırlığın yaklaşık yüzde 85'i ile çalışıyorum. yaklaşık 75 ya da 80 kiloya geliyor sanırım libre hesabında. tekrar sayım 12-10-8-8 olarak piramit sistemli. ancak arayı bi türlü dolduramadım.

bazı insanların spor yapmamış halinde bile göğsün ortası dolu oluyor, bazı insanlarda ise boş...
1-2 yıl azimle çalışmalısın zamanla dolacaktır, göğüs press hareketlerinde tutuşları çok geniş alma, middle grip şeklinde al.

genetik :(

aynı problem bende de var :) bar ile yapılan hareketlerde barı omuzun genişligini geçmiyecek sekılde tutup calısmayı dene

gerçekten genetik. süper dolu insanlar var bakınca imreniyorum ama benim yarım ağırlığa ancak giriyorlar. adamlar hem zayıf hem çabuk dolduruyor. ben de artırdıkça artırıyorum ama bir türlü şekle giremedim. dar tutuş bench press yapsam acaba faydası olur mu? sadece açma yaptığım için mi dolmuyor acaba.

gerçekten genetik. süper dolu insanlar var bakınca imreniyorum ama benim yarım ağırlığa ancak giriyorlar. adamlar hem zayıf hem çabuk dolduruyor. ben de artırdıkça artırıyorum ama bir türlü şekle giremedim. dar tutuş bench press yapsam acaba faydası olur mu? sadece açma yaptığım için mi dolmuyor acaba.

faydası olur ama triceps için olan dar tutuş bench press yapmayacaksın, kollar açık duracak, ağırlık tricepse değil göğüse binecek

triceps için olanda kollar kapalı oluyor, göğüs için ise kollar açık olmak zorunda.

Back
Yukarı