Göğüslerimle dalga geçilmesinden bıktım

17 yaşındayım, 3 aydır bb ile haşır neşirim. 3 ayda 93.1 kilodan 78.7'ye düştüm fakat göğüslerimde en ufak küçülme olmadı, hatta sarktı. sıklaştırma programları önerilerinizi bekliyorum.

göğüslerim gerçekten sinir bozucu

k5dfj.jpg

k5dg3.jpg

:mad:

yorumun için teşekkür ederim fakat kusursuz olması imkansız değil, kusursuz olması için neler yapmalıyım bunun cevabını arar oldum.

Boyunu söylersen iyi olur ona göre olman gereken kiloyu söylüyeceğim sonrasında ise yağ yakıcı kullanmanı tavsiye ederim birde göğüs üzerine yoğunlaş göğüs egzersizleri yap sarkmayı engellemek için

Boyunu söylersen iyi olur ona göre olman gereken kiloyu söylüyeceğim sonrasında ise yağ yakıcı kullanmanı tavsiye ederim birde göğüs üzerine yoğunlaş göğüs egzersizleri yap sarkmayı engellemek için

yaklaşık 2 aydır carnifit, l-karnitin sıvı gibi yağ yakıcılar kullandım güzel sonuçlar da aldım. boyum 1.71 civarı, kilom 78.7 yağ oranım ise %22.0.

7-8 kil ofazlam olduğunu biliyorum. yağ oranımın %13'ün altına inmesi gerektiğini de biliyorum. supplement yardımı da aldım, yarın veya öbürgün yine l-karnitin sıvı siparişi vereceğim.

kurtulmak için kilonu vermelisin ve yağlarıda yakmalısın benim boyum 1.76 kilom 80 inanki senin vucüdunda problem yok benimde kilo vermem lazım sen nasıl verdin programını kullandığın ilaçları mesaj olarak yollarmısın :D

özel bir programım yok zaten ben sıkıya gelemem :D ama merak ettiğin konuları belirtirsen elimden geldiğince tabi yardımcı olurum.

2 ay yapmayla hiçbir değişim olmaz , azimle 8-9 ay devam etmen gerekli öyle bir anda değişim olmaz...l-carnite vs bunlarda para tuzağı işi senin yaptığın diyette biter...

o yağ oranı düşecek o kadar :D

şaka maka bir sorun yok sadece yağ yakman gerek.

eyvallah ya çok sağol

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:50 ----------

2 ay yapmayla hiçbir değişim olmaz , azimle 8-9 ay devam etmen gerekli öyle bir anda değişim olmaz...l-carnite vs bunlarda para tuzağı işi senin yaptığın diyette biter...

l-karnitin'le birlikte 2 kilo daha fazla verdim hem de önceki aydan daha düzensizdi beslenmem.

Back
Yukarı