Merhabalar dostum , gogus sikintisin sporcularda buyuk bir sorun ``40 KG KALDIRIYORUM NEDEN HALA BUYUMUYOR `` gibi sorunlar neticesinde bende bunu gerekli dergilerden arastirdim ve sonuc net `` FAZLA VE GEREKSIZ TEKRAR , ASIRI VE YANLIS HARAKETLER ``
Simdi gelelim programa ve set sayilarina
Fotograftan anladigim kadariyla gogusun cizilmis ama sekillenmemis yani kaslarina pump yapman gerekiyor dostum , ilk olarak gogusunu hacimlendirmek icin bench press girmelisin
kilosu ise sana kalmis oyle bir kilo tak ki bara , ilk 5 ini tak tak yapabilecegin ama sonraki 5 inde zorlanacagin bir agirlik olsun , ilk 2 seti bu kiloda devam et diger 2 seti ise partnerinden yardimi ile yapabilecegin fazla agirlik olsun
1. BENCH PRESS 2X12 2X10
2. MACHINE FLY 4X10 Ayni kural devam . Ilk 2 set normal agirlik diger 2 set zorlanacaginiz
3. Dumbell Fly 2x12 2x10
Simdi bu 3 haraket goguslerin hacimlenmesine ve pump etkisini gosterip t-shirt`i ileri itmesine neden olacak hacime gelmesini saglar
Peki iyi hos gogusleri nasil duz hat yapacagim bunun icinde ust gogusunun duz hatta olmasi gerekir
INCLINE BENCH PRESS 2X12 2X10
INCLINE FLY 2X12 2X10
VE SUNU SOYLIYEYIMKI DOSTUM BOYUNDAN 100 CIKARIP O KILONUN ALTINDAYSAN MALESEF GOGUSLERIN HACIMLENMESINIDE DEFINASYONA GIRIP VUCUDU CIZMEYIDE UNUT ..