göğüslerim şişeceğine iniyor .s

arkadaşlar ben yaklaşık 2 aydır spor yapıyorum tabi bunun geçmişide var 1 hafta önce protein tozuna başladım ,tozu kullanmaya başladığımda herşey gayet güzeldi ama dün sabah kalktıgımda göğüslerim biraz inmişti neden acaba? :(

1- Her gun gogus biceps calisan yazlikcilardan degilsin umarim
2- Psikolojik
3- Antrenmanda sirasinda pump goruntunun surekli kilinmasini beklemek yanlis

pazartesi:göğüs,sırt,arka kol,karın,bacak
salı:önkol,kanat,omuz,trapez,karın
çarşamba:dinlenme
perşembe:göğüs,sırt,arka kol,karın,bacak
cuma:önkol,kanat,omuz,trapez,karın
cumartesi:dinlenme
pazar:dinlenme

nasıl program yardımcı olursan sevinirim?

Bir günde 4 bölge fazla değilmi.Benim bildiğim kadarı ile bir günde en fazla 3 adele olmalı tabi spor hocanız programı böyle yazdıysa birşey diyemem.

pazartesi:göğüs,sırt,arka kol,karın,bacak
salı:önkol,kanat,omuz,trapez,karın
çarşamba:dinlenme
perşembe:göğüs,sırt,arka kol,karın,bacak
cuma:önkol,kanat,omuz,trapez,karın
cumartesi:dinlenme
pazar:dinlenme

nasıl program yardımcı olursan sevinirim?

En kotu bir hocanin bile boyle bir program yapicagini sanmiyorum.Program tamemen sana aittir bence.Ayni bolgeleri surekli calistirmak mantikli degil kanat gibi

pazartesi:göğüs-ön kol-karın
çarşamba: omuz - arka kol-karın
cuma:sırt-bacak -karın
Şu anki programım gayet faydasını gördüm.

tamam mesela ben göğüs için 4-5 hareket yapıyorum sizce yanlış mı bu kaç hareket yapmak lazım ?bench_O

normal bence.
Mesela ben bench press, butterfly,chest press,incline bench press, dumbell fly yapıyorum göğüs günü.Sonra barbell cull , hammer curl , preacher curl giriyorum sonrası eğimli mekik , hanging leg raise , side bend ,abdominal yapıp bitiriyorum.

Son düzenleme:
henüz 2.ayında olan birisi için en uygun program, genelde spor salonlarında 2.ay programı olarak geçer, Flexor hocamızın programı ile paraleldir, bu sporda 2.ayında olan birisi için haftada tek gün gün tek bölge uygun değildir...

pazartesi:

göğüs-biceps-bacak

incline bench press
flat bench press
dumbell fly(2 set)

barbell curl
scout curl
hammer curl

leg press
leg extansion
leg curl

her haraket 3 set,12-10-8 şeklinde

salı:

omuz-sırt-triceps

3 set, 12-10-8

neck press machine
shoulder press machine
lateral açış

lat pull down
rowing machine
pullover machine

french curl
triceps press machine
one arm dumbell raise

çarşamba dinlenme:

başa sar

hafta sonu dinlenme:

2 ayda şişiyor ya da iniyor diye birşey söyleyemezsin, bunlar pisikolojik, bu yazdığım programı 2 ay müddetince uygula , tendonların ve küçük kas grupları güçlenecek kondisyon olarak aşama kaydedeceksin, daha sonra vücud fotolarını foruma koyarsın, yeni bir program hazırlarız...

defination günlüğüne hayran kaldım:) tabi benım bunları almak yada yemek için maddi kaynağım yetersız kalır üniversitede hazırlık okuyorum ama hergün sıkı beslenıyorum ayrıca protein tozu alıyorum herşey için teşekurler herkese:)

Son zamanlarda sorulan sorulara inanamıyorum
Lütfen soru sormadan önce forumu bi gözden geçirelim

Back
Yukarı