göğüslerim çok yukarıda

nakooo

Üye
diğer arkadaşlarımda görüyorum göğüsleri nerdeyse karnına kadar gelicek ama benimkiler avuç içi kadar. yani büyükler ama aşağı doğru uzun değiller. bu genetikmidir yoksa uzatmanın bi yöntemi varmıdır

dostum gerçekte göğsünün nasıl şekil alacağını görmen için tüm egzersizleri promramlı yapman gerek yani
dumbell ve barbell pullover
dumbell fly
bench press(açık ve kapalı tutuş)
dumbell bench press ( açık ve kapalı tutuş)
şınav (açık ve kapalı tutuş)
dips( iki çeşittir)

bu hareketleri üst , orta ve alt göğüs için yaptıktan sonra göğüslerin şimdiki haline oranla daha estetik ve hacimli olacak ve gerçektede göğüslerinin alabileceği en iyi şekli görmüş olacaksın

decline (bench press , dumbell fly, dumbell bench press , pullover) , dips ve eller yukarıda şınav yapmıyorsan alt göğüslerin gelişmeyeceğinden göğüslerinin sana yukarıda gelmesi doğaldır

boyle durumlarda decline cok iyi bir secenek. benchi bırakıp sadece decline bench press + incline dumbell press + pullover gibi bir program izlemelisin. hatta ilaveten arasıra polariste alın progreama. iyi çalışmalar ..

Benimde bicepslerim zor büyüyor.Hepimiz genlerimizin esiriyiz.Bu yüzden durumu kabullenip can sıkmamak gerekiyor.Ama pullover ve decline alt göğüs için etkili olabilir.

aynı sorun bende var göğüslerim çok yukarıda kendime aynada baktıgımda normal görüyorum ama yanımda birisi varsa cok abartı fark oluyor ve ben değil onlar söylüyor böyle oldugunu bende farkettim ufak değil ama yukarıda göğüs ölçümü almak için mezurayı koltuk altımdan geçiriyorum baya yukarda yani:d konuyu upluyorum

Back
Yukarı