Göğüsleri şekle sokmak

camelyo

Üye
Öncelikle merhaba demek istiyorum. Ben 16 yaşında 1.75 boyun 91 kiloyum.
Ben son 4-5 ayada 10 kiloyu geçik kilo verdim.Göbeğim fark edilecek şekilde eridi ama aynı şey göğüslerim için geçerli değil.Bu kötü görüntüden dolayı doktora gittim.Bana jinekomasti gibi bir şeyimin olmadığını söyledi sadece şişmanlığa bağlı göğüs büyümesiymiş .Egzersizle geçer dedi.2 aydır evde çalışmalar yapıyorum
(Dumbell flys,Dumbell press,Pullover) 1 aydır da spor salonuna gidiyorum ama hiç gelişme kaydetmedim.Başka ne tarz şeyler uygulayabilirim ???

biraz zaman lazım ortalama 6 ayda çalışarak düz ve güzel bir görüntü yakalarsın..bende sabrediyorum güzel kilo veriyorum ama göğüs aynı..zamanla düzelecek.

Peki çalışmalara devam etmeli miyim bir de çalışırken göğüs çalışmaları mı yoksa kardiyo çalışmasına mı ağırlık vermeliyim?

çalışmalara tabiki devam et..kardiyo ve alet çalışması ile düzelecek ama en önemli şey zaman..2 ay spor yapıp hemen göğüsler küçülcek diye bekleme kafana takma fazla düşünme zamanla ufaldıklarını fark edeceksin..ben 116 dan 92 ye düştüm ama aynı..80 lere düşmedende alet çalışmasına başlamayı düşünmüyorum..

tam durumunu bilemiyorum ama ortalama 1 yılda tatmin edici sonuçlar alabilirsin
bu sana kalmış,
yağlı yeme
abur cubur yeme
disiplinli çalış dinlen sağlıklı beslen gerisini zamana bırak
bench
işnc bench
dips
dumbell fly dene

Back
Yukarı