Göğüslerdeki sorun

Merhaba arkadaşlar.Önceden kiloluydum. Yüzü geçtigimi hatırlıyorum.2 yıl içinde 70 kiloya düştüm.Vücudum göbegim eridigi halde,gögüs yagları erimedi.3 aya yakındır body gögüs çalışıyorum belki erir diye,ama şöyle bir sorun var.Gögüsün sadece fotografta görüldügü gibi meme ucunun içi dolu.Büyük bir gögüs kitlesi yok yani dikkat ederseniz.Sadece meme ucu aşagıya bakıyor ve dolu duruyor.Sizce jinekomasti midir? Deri sarkmasımıdır? Yoksa sporla geçer mi?

Eklentiler

• IMG_7762.PNG
    IMG_7762.PNG
    196,7 KB · Görüntüleme: 548
aynı durumdayız 100 üstünde kilom vardı suan kilom 70 ama hala göğüs durmakda soguk ve sıcakda kütle değişimi yaşıyor devlet hastanesi göğüs cerrahide ultrason şart benim yaş 17 oldugu icin gidemiyorum ailemde pek umursamıyor baktırtamıyorum yaşınız büyükse bi baktırtın

Bendede var ayni sorun ama ben 10 kilo gibi bisey verdim bu kadar fazla degil sende jinekomasti var diye dusunuyorum bi doktora gozuk bence

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam bilmiyorum ama jinemokosti olabilir doktora git bence. Normal değil bence deri sarkması da olabilir ama bir operasyonla halledilir ;)

Back
Yukarı