Göğüs Yağlarını Eritme

Haxcı

Üye
Arkadaşlar bölgesel yağ yakımı var mıdır ? Eğer varsa şınavla göğüsteki yağları eritebilir miyim ? Amacım aslında göğüslerimi daha da küçültmek.Bunun için napabilirim ? Aklıma bir tek şınav geliyor ?

Bölgesel yağ yakmanın mümkün olmadığını bir çok yerde okudum salondaki hocamda aynı görüşte idi kardiyo ile vücut yakıyor ama nerden yakar belli olmaz alttaki kası büyütmek göğüslerin üstünde yağ erimediği sürece göğüsleri büyük ve hacimli gösterir bence.

Bölgesel yağ yakmanın mümkün olmadığını bir çok yerde okudum salondaki hocamda aynı görüşte idi kardiyo ile vücut yakıyor ama nerden yakar belli olmaz alttaki kası büyütmek göğüslerin üstünde yağ erimediği sürece göğüsleri büyük ve hacimli gösterir bence.
kesinlikle çok doğru benimde özellikle göbek çevremde yag var boğazımı kısabilirsem geçecek :)

Yağ oranını düşürmen gerekiyor. %12 ve aşağıya düşürürsen büyük ihtimal ordaki yağlar gidicektir. bunuda diyet ve düzenli spor ile başarabilirsin. sen şınav çekmeye devam et diyetle zayıfladıktan sonra güzel bir görünümü olur ayrıca kilolumusun Kaç kilosun ve eğer zayıfsan ve göğüslerin varsa doktora git jinekomasti olabilirsin ama eğer yağ oranın %12 ve aşağıysa. daha fazlsa ise 20-30 gibi önce zayıfla o geçer gider. sakın hızlı zayıflayayım deme.

aynı sorun bende var yağ oranım 18 civarı ama baya büyük cilt sarkmasıda varmış gündelik 500 kalori kısıyorum ağırlık antremanıda yapıyorum birtürlü yağ yakamıyom yaksamda çoğu kasdan gidiyor neyse sabır işi bu

Back
Yukarı