Göğüs ucu sıkıntısı !!!

elite35

Üye
4 aydır VG yapıyorum. Göğüs bölgem önceden yağlıydı çünkü kiloluydum ergenlik döneminde..
Şimdi gayet iyi kas kütlesi kazandım göğüs bölgesinde. Sıkınca gayet sert duruyor şekilli duruyor ama uçları sarkıyor. Böyle bazen şişiyor.
Ama hava soğukken çıkartıyorum tişörtü göğüs uçları sertleşmiş ve o kadar estetik duruyor ki diyorum istediğim vücuda ulaşmışım ben..
Ama 5-10 dk sonra tekrar salıyor göğüs uçları ve öyle iğrenç görünüyor ki her şeyi berbat ediyor..
Sizce ne yapmalıyım ? Jinekomasti diye düşünmüyorum ama bilmiyorum çok saçma bişi bu.. :confused:

4 aydır VG yapıyorum. Göğüs bölgem önceden yağlıydı çünkü kiloluydum ergenlik döneminde..
Şimdi gayet iyi kas kütlesi kazandım göğüs bölgesinde. Sıkınca gayet sert duruyor şekilli duruyor ama uçları sarkıyor. Böyle bazen şişiyor.
Ama hava soğukken çıkartıyorum tişörtü göğüs uçları sertleşmiş ve o kadar estetik duruyor ki diyorum istediğim vücuda ulaşmışım ben..
Ama 5-10 dk sonra tekrar salıyor göğüs uçları ve öyle iğrenç görünüyor ki her şeyi berbat ediyor..
Sizce ne yapmalıyım ? Jinekomasti diye düşünmüyorum ama bilmiyorum çok saçma bişi bu.. :confused:
bendede o problem var soğukken sertleşiyo küçülüo sonra şişiyo yumuşuyo çok kötü görünüo bu nası düzelir bilen varmı ?

Bir doktora göZük için rahatlasın . Ben ani kilo vermenden dolay olabilir diye düşündüm ama ben olsam doktora giderdim .

jineko değilde göğüs ucu sorunu varsa devlet hastanelerinde estetik ameliyat yapıyorlar. Masrafının bi kısmını vermen gerekiyor.

peki hastanenin hangi bölümüne randevu almamız lazım dahiliye mi estetik cerrahına mı ?

estetik bölümünden randevu alman lazım

vücudu göster bakayım diyolar göğus uçları küçülünceye kadar bekliyorum ondan sonra gösteriyorum duruma bak :confused::D

estetiğe gidecem korkuyorum adamlar her şeye ameliyat diyip parayı kopartıyolar

Psikolojiyi çok bozuyor ya. Üst göğüsü şişirmek lazım biraz absorbe eder ama yinede insanın içi rahat olmuyor.. Artık kesiksiz ufak bir delikten çekebiliyorlarmış içini araştırabilirsiniz.

Back
Yukarı