Göğüs Program Sizce Nasıl ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NumLock
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NumLock

Üye
Arkadaşlar bir süre aradan sonra tekrar spora başladım.8 kg kütle kaybettim.3 haftada 2 kg aldım yani gelişim iyi.Spor salonunda karadenizde tek olan makineler var profesyonel ve zengin adamlarla çalışıyorum buda gelişimi etkilemiş olabilir:D Hocadan yazılı program aldım bir göz atın yorumlarınızı esirgemeyin.

Boy 1.68
Kilo 57

1-Lying Chest Press 12-10-8
2-Seated Arm Clip Chest 3x10
3-Dumbell Fly 3x10
4-Chest Press Machine 3x8
5-Pullover 3x10

Anladığımkadarıyla daha yeni sayılırsın
Bana göre antreman ağır gelebilir daha önünde çok zaman var acele etme
Tabi seni yakından tanıyan hocan daha doğrusunu bilir en azından bilmesi lazım
Birde günde kaç bölge çalıştığında önemli

Anladığımkadarıyla daha yeni sayılırsın
Bana göre antreman ağır gelebilir daha önünde çok zaman var acele etme
Tabi seni yakından tanıyan hocan daha doğrusunu bilir en azından bilmesi lazım
Birde günde kaç bölge çalıştığında önemli
Her gün 1 bölge ve 5 hareket.Creatine - Glutamine - Protein - Gainer - Multivitamin - Omega kullanıyorum.Beslenme iyi sayılır tam oturtamadım.Daha önce 3 ay evde 6 ayda spor salonunda yapmıştım.Boyum 1.68 olduğu için az yesemde gelişiyorum + supplementleride göz önünde bulundurarak cevaplarsan sevinirim.Çünkü bi kaç kişi seninle aynı şeyi söyledi emin olmak istiyorum.

beslenmen gayet iyi o zaman.spor geçmişinde var.bana kalırsa sana fazla bir göğüs programı değil.ayarında gibi duruyor.

fakat lying chest press machine ilk defa duyuyorum.bench press machine olmasın adı?çünkü biri yatarak biri oturarak iki chest press varsa bence gereksiz.incline kesinlikle olmalı spor geçmişin varsa.birisi nautilus birisi değilse bilemem tabiki o zaman olabilir.programın güzel bence bir sıkıntı yok.

beslenme iyi sayılır ise supplement takviyesi ve spor geçmişinide göz önüne alırsak ağır bir program değil işe yarar bence

Son düzenleme:
Back
Yukarı