Göğüs programıma yardım

merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır bb yapıyorum çeşitli süperset programları vb. yaptım vücudum oldukça iyi gelişti ancak göğüslerimin diğer bölgelerimden bir adım geride olduğunu düşünüyorum ve uzun araştırmalar sonrası kendime iki program çıkardım fakat bu programlar arasında kararsız kaldım sizce hangisinden daha iyi verim alırım ? Teşekkürler... NOT:Göğüsü tek bölge çalışıyorum

A)-Barbell Bench Press 4x6-8
-İncline Dumbell Press 4x6-8
-İncline Dumbell Fly 4x8-10
-Decline Bench Press 3x8-10 & Dips 3xMax & Push Up 3xMax (üçü süper set)
-Cable Crossover 4x8-10

B)-Dumbell Bench Press 12-10-8-6 & Dumbell Bench Fly 4x12
-İncline Dumbell Press 12-10-8-6 & İncline Dumbell Fly 4x12
-Dips 3xMax
-Push Up 3xMax

Decline bench press:12 10 8 8 6

Cable croser:4x12

lncline bench press:12 10 8 8

Bu programı 2 ay sureyle haftada iki kere örnegin:pazartesi,cumartesi seklinde uygula ama ağır girerek tabıkı cok iyi verim alacaksın...

genel anlamda A şıkkı daha iyi ama sürekli aynı şeyleride yapmamak lazım bi zaman A bir Zamande B yaparsın
benim tek gün tek bölge rutin düşüncemide bi incele
bench press
dumbell fly
dumbel inc. pres
cable crosover
şinav

Hacim amaçlanıyorsa A daha güzel bir program gibi geldi bana.

genel anlamda A şıkkı daha iyi ama sürekli aynı şeyleride yapmamak lazım bi zaman A bir Zamande B yaparsın
benim tek gün tek bölge rutin düşüncemide bi incele
bench press
dumbell fly
dumbel inc. pres
cable crosover
şinav

Bu program pek amaçına uygun olmaz bence çünkü alt gögüse hiç hareket yazılmamış 2 adet üst göğüs hareketide bence gereksiz..

Bu program pek amaçına uygun olmaz bence çünkü alt gögüse hiç hareket yazılmamış 2 adet üst göğüs hareketide bence gereksiz..

lütfen bilgi kirliliği yapmayalım

Merhaba,

Tek bölge giriyorsan ve hacimi amaçlıyorsan bence de A şıkkı sana istediğini verecektir.
Bunun yanında B şıkkını da bir dönem uygulaman hem kaslarını şaşırtman hemde gelişimi devam ettirmen açısından uygun olacaktır.

İyi günler,

Back
Yukarı