Göğüs Programım Nasıl Olmalı?

Merhabalar, öncelikle forumda daha yeniyim ve uzun bir süredir takipçiyim.Ben yaklaşık 3 aydır spor yapıyorum ama Göğüsümdeki yağlardan bir türlü kurtulamadım.Hareket sıralarınıda tam olarak bilmiyorum yanlışım varsa düzeltin.Şöyle bir programım var;

-Butterfly 3x12
-Bench Press 3x12
-İncline Bench Press 3x12
-Dumbell Pull Over 3x12

Sizce nasıl çalışarak göğüsteki yağları yakarım ?

Tam olarak programı düzenleyip atarmısınız ?[DOUBLEPOST=1443892126][/DOUBLEPOST]
Öncelikle şunun bilinmesi gerekir ki egzersizler değil beslenme düzeni niz yağ yakmanizi sağlar
Hocam evet de diyet listem zaten var ve yağsız beslenme programı ve doktora yazdırdım daha bugün.Şimdi program yapıp çalışıcam.

Tam olarak programı düzenleyip atarmısınız ?[DOUBLEPOST=1443892126][/DOUBLEPOST]
Hocam evet de diyet listem zaten var ve yağsız beslenme programı ve doktora yazdırdım daha bugün.Şimdi program yapıp çalışıcam.
İnşallah doktor bey bir sporcuya uygun bir diyet vermiştir beslenme duzeniniz uygun oldukca yag yakimina hangi gogus hareketini yaptiginiz pek farketmez

butterfly ve fly 15 tekrar yapsan deri incelir heralde, ama düşük ağırlıkla tabi hoca değilim ama bu tip şeyler duymadım değil

Back
Yukarı