Göğüs Programım Lütfen Yorumlarınız

14 yaşındayım artık bölgesel çalışmalara geçtim.6 aydır çalışıyorum bu arada.Yalnız göğüs hakkında tedirginliğim var sizce fazla mı?Hangi hareketleri çıkarayım?

Bench Press 3x8
Dumbell Fly 3x10
35 Derece İncline Press 3x8
35 Derece İncline Fly 3x10
Dips 4x8
Pull Over 3x10

lütfen yorumlarınızı alayım..Hangi hareketi çıkartayım veya benim için en uygun program hangisi olur?

selam koromens, benim görüşüm fazla olduğu yönünde kendim bu hareketleri kombinliycek olsam bench press-dumbell fly-incline press ve pullover olarak çalışırdım.belki bir de kendimi çok enerjik ve iyi hissedersem yada o gün antrenmanımdan tatmin olmamışsam dips eklerdim.
kolay gelsin..
saygılar..

Dumbell Fly ve Inclıne Fly ı dönüşümlü yap ikisini bir programda yapma. Dipside göğüste belli bir kütle varsa yapmanı öneririm

selam koromens, benim görüşüm fazla olduğu yönünde kendim bu hareketleri kombinliycek olsam bench press-dumbell fly-incline press ve pullover olarak çalışırdım.belki bir de kendimi çok enerjik ve iyi hissedersem yada o gün antrenmanımdan tatmin olmamışsam dips eklerdim.
kolay gelsin..
saygılar..

teşekkürler thetramp.Haklısınız kombinleyemek gerekirse dediğiniz gibi bench press-dumbell fly-incline press ve pullover olarak çalışmak, bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Dumbell Fly ve Inclıne Fly ı dönüşümlü yap ikisini bir programda yapma. Dipside göğüste belli bir kütle varsa yapmanı öneririm

Öncelikle yorumunuz için teşekkürler, yorumunuz gayet mantıklı beni bilgilendirdiniz , dediklerinizi dikkate alacağım tekrar teşekkürler.

Arkadaşım bence proğramdan incline flyı ve dipsi çıkartıp geri kalanıyla çalışırsan daha iyi olur. İncline fly ve dips pek önemli bir hareketmiş gibi gelmiyor açıkcası bana. Geçen dips denediğimde göğüse tam istediğim gibi yük veremedim daha çok başka yerlerde kasılma oldu diyebilirim mesela arka omuz ve kanat kısmım daha çok kasıldı. Bilmiyorum ne derece iyi bir hareket ama bana uymuyor :)

Arkadaşım bence proğramdan incline flyı ve dipsi çıkartıp geri kalanıyla çalışırsan daha iyi olur. İncline fly ve dips pek önemli bir hareketmiş gibi gelmiyor açıkcası bana. Geçen dips denediğimde göğüse tam istediğim gibi yük veremedim daha çok başka yerlerde kasılma oldu diyebilirim mesela arka omuz ve kanat kısmım daha çok kasıldı. Bilmiyorum ne derece iyi bir hareket ama bana uymuyor :)

Haklısın incline fly'ı kaldırıp incline press'ide dumbell incline press olarak değiştirsem dahaa iyi olur diye düşünüyorum.Bide dips'i çok sonralardan eklemeyi düşünüyorum şuanlık gerek duymuyorum teşekkürler ..

benim yorumum alt gögüste hacim çok yoksa dips şart değil. bide dumbıl fly ve incline fly dönüşümlü kullanman taraftarıyım.yani bir programı da birini bir programda diğerini.

bence bench
inc bench
dumbell fly
ve dar tutuş mekik deneyebilirsin

Back
Yukarı