Göğüs Programım Hakkında

Dumbbell Bench Press
Dumbbell Flyes
Dumbbell Bench Press (Close)
Dumbbell Pullover
Bu şekilde göğüs programım var bu programla göğüsteki kasların hepsini çalıştırmış oluyormuyum çünkü göğüs yaparken hiç zorlanmıyorum antrenmanda verim alamıyorum gibi geliyor yardım ederseniz sevinirim

close bench press yerine incline dumbbell press öneririm ve fly hareketini en son yapmanı öneririm
verim alamıyorsan hareketi yanlış yapıyor olabilirsin
hareketin negatiflerini normalde yaptığından daha yavaş yap,ağırlığı göğsüne indirirken çok yavaş hareket et hatta göğsünde 1 saniye kadar beklet bazı vücut tipleri daha zor tepki verebilir göğüste bekletirsen bu sorunu aşmanada yardımcı olur
bunun haricinde yeterince derine inmiyor olabilirsin buna dikkat et,kollarını geriye götürebildiğin kadar götür hareket esnasında
kaldırdığın ağırlık seni zorlamıyorsa bir üst kademe ağırlığa geç,yada çok ağırsa hareketi tam randımanlı yapamıyorsan bir alt ağırlığa geç
bu faktörlere dikkat ettikten sonra verim alamaman mümkün değil

close bench press yerine incline dumbbell press öneririm ve fly hareketini en son yapmanı öneririm
verim alamıyorsan hareketi yanlış yapıyor olabilirsin
hareketin negatiflerini normalde yaptığından daha yavaş yap,ağırlığı göğsüne indirirken çok yavaş hareket et hatta göğsünde 1 saniye kadar beklet bazı vücut tipleri daha zor tepki verebilir göğüste bekletirsen bu sorunu aşmanada yardımcı olur
bunun haricinde yeterince derine inmiyor olabilirsin buna dikkat et,kollarını geriye götürebildiğin kadar götür hareket esnasında
kaldırdığın ağırlık seni zorlamıyorsa bir üst kademe ağırlığa geç,yada çok ağırsa hareketi tam randımanlı yapamıyorsan bir alt ağırlığa geç
bu faktörlere dikkat ettikten sonra verim alamaman mümkün değil
Dumbbel bench press incline ile aynı hareket yoksa isimleri aynımı?

sehpa açıları farklı, incline bench press de üst göğüs çalışır,ilk harekete hatta bunla başlamanı öneririm
6312f50beb5d808339443d768b5d9b54.jpg

Back
Yukarı