Göğüs kaslarını geliştirmek istiyorum ?

Merhaba arkadaşlar şu son 2 ayda göğüs antrenmanına ağırlık vermek istiyorum !

Programım şu şekil olcak ;

3x8 7.5 kilolarla Incline Press
3x8 7.5 kilolarla Bench Press
3x8 " " Decline Press

10 dk dinlenme ...

Dumbell Fly

7.5 KG 3x8

Dips

3x8

2 ay içerisinde bu programı devam ettirmek istiyorum.Eksik gedik varmı nasıl sonuç alabilirim ?

Resim çektimde atamıyorum ama yaklaşık göğüs kaslarım bununki kadar
http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/2872265/2/istockphoto_2872265-male-chest.jpg

Boy:188
Kilo:73

Bu antrenman süresince kilo almaya çalışcam.

Yorumlarınızı bekliyorum

ilk göğüslerine hacmi ver sonra decline yaparsın şimdi incline bench press bench press dumbell fly yapman yeterli

Bu hafta başlıyorum !

Hacimle uğraşma vaktim yok 2 ay bu programı uygulıcam.

Sorum sorun filan varmı olumlu sonuç alabilirmiyim ?

Bekliyorum arkadaşlar

Bench press 3x10-8 (max kilolarla)
İncline press 3x10-8 (max kilolarla)
Dumbell fly 3x10-12 (1 hafta incline 1 hafta bench olmak üzere)
Dips max
Bitirici hareket olarak Buterfly 3x10 olabilir.

Flood yapmak yasak ayrıca.

10 dk dınleme gogus hareketınden dıger harekete gecıceksın en fazla 1 kac dk dınlen

hanı gogus bıttıkten sorna baska kas gurubu calısırsan 10-20 dk arası dınlenılır kan normale donmesı ıcın sen 1 0dk dınelnırsne ordakı kan kası terk edıcek ıyı anlatamadım ama umarım anlamıssınızdır.

bence dıps varken bırdaha declıne press gereksız gıbı dıpsın alternatıfı olarak declıne yapıyorlar genelde.

bence incline koyma programa.decline press favorimdir. db veya bar bencpress.crossover mükemmel üçlü.ben şu ana bunları uyguluyorum.çok da iyi verim aldığımı düşünüyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:04 ----------

he dips barı varsa eğer decline press yerine dips çalış derim.

Back
Yukarı