Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
meraba arkadaşlar ben şınav çektikten sonra ,sol göğsümün dış kesimi şişiyor sağ göğsümün ise iç kesimi şişiyor ve simetrisi bozuk bir hal alıyor ama ayna karşısında gayet düzgün çekiyorum bir yamukluk yok nedeni nedir ve orantıyı ayarlamak için ne yapabilirim tam tersi olarak yani sol dış göğüs yerine iç göğüs , sağ iç göğüs yerine ise dış göğsü nasıl çalışırım ? 2.Ön omuzlarım sağ gayet iyi sol küçük kalmış nasıl dengelerim ? diğer konuları gördüm dengelenir devam et demişler onlara bakarak devam ettim dengelenmedi aksine daha kötü duruyor o yüzden tekrar konu açtım
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :
Arama Kelimeleri : aynı bölgedeki simetri bozukluğu,dış göğüs hareketleri, ön omuz hareketleri
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız