Göğüs Kası Sorum_?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CaLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CaLL

Üye
S.a 1 Sene Önce 96 Kiloydum simdi 17 Yasımdayım 178 boy 70 - 75 kılo cıvarındayım etlerım sarkdı cabık verdıgım ıcın Goqus Kası ve Karnımın Ustu Sekıllendı Sertlesdı Ama Goqsumun altı Ve Karnımın Altı Hala Sarkık Durumda Bu Sorunu Nasıl Gıderebılırım Eğer Kılo Verıceksem Kaç Kg Ye Dusmem Gerekıyor Yardımcı Olurmusunuz Resımlerm Assaqıda

http://img233.imageshack.us/i/01012005544.jpg/

http://img838.imageshack.us/i/01012005545.jpg/

valla çok hızlı kilo vermek iyi değil kilo verirken bisiklette sürmen gerekiyor koşmanda gerekiyor yoksa böyle sarkmalar olur..

ben 4 ayın 2 ayında diyet yaptım 85 kilodan 80 kiloya düştüm bu hızda kilo verirsen sarkmalar olmaz vede tabiki bisiklet ve koşu şart

Sarkma değil.Sadece birazcık yağ kalmış karınının alt bölgesinde :) Spora düzenli devam ediyorsan eğer mekiklerinde karın kaslarının yanmasına özen göster.Göğüs için alt göğüs hareketleri var ama bence sarkma değil seninkisi.

CaLL kardesım bendede aynı sorun varya:D bende cok hızlı kılo werdım ya bıldıgıme gore ust gogus calısıp toplanıomus ama tam bılmıorum

üst alt dişimizi sıkıcaz çalışıcaz artık 5 - 6 ay sonra ne olucak bakalım xD

HaLa Bir Toplanma Yok Aynı Tas Aynı Hamam Deli Oldum
Midenin alt kısmındaki yağları eritmek hepimizin derdi ,
Benim de midedeki kaslar sıkınca belli oluyor ama alt kısım için aynı şeyi söylemeyicmeğim :( :(
Sabırlı olmak , sıkı çalışmak ve diyetimize dikaat etmemiz lazım....

Sarkma benzeri sorunlar birçok bireyde oluyor.Siz de onlarda birisiniz.Bunları düzeltmek için düzenli olarak beslenmeye ve spor yapmaya ihtiyacınız var zaten düzenli spor yapıyorum diyorsanız yapmaya devam edin.Karın egzersizlerinizi arttırmanızda fayda var.Yağlı besinlerden kaçınmanızıda öneriyorum.

Bir Diyetisyene Başvursam Diyet Listesi Alsam Yardımcı Olurmu Yada Ekmek Ve Yağlı Besinler Tüketmeyip mi Diyet Yapıyım_?

Bir diyetisyenden program alabilirsiniz.Ve ya biraz araştırma yapıp kendinizde oluşturabilirsiniz.Çalışmaya da aynen devam azmin karşısında hiçbir şey duramaz.

Beyler gögüs kası konusu açılmışken benim bir sorum olacak yeni başlık açmak istemedim buraya yazıyorum..önceden vg yapmıştım 5-6 ay gibi bir süre ara verdim ve tekrar başladım şuan 1 ay oldu beslenmem iyi dinlenmem de iyi supplementleri de kullanıyorum fakat gögüs kasım yag gibi sarkık durumda verimli çalıştıgıma inanıyorum fakat nedense iyi sonuç alamıyorum bunun nedeni ne olabilir acaba ?

Back
Yukarı