Göğüs Kası İle İlgili

Arkadaşlar Ben Foruma Yeni Kayıt oldum Sporu 2-3 aydır evde yapıyorum biraz kalıplıyım göbeğimde hafif yağ var onlar sıkıntı değil ama göğüsüm önden çok iyi duruyor ama yandan çok kötü duruyor yani karnım ayakta durunca yok göğüsüm öne doğru çok çıkık olunca spor yapmıyormuş gibi değil yağlı gibi duruyorum yani hiç bir t-shirt üstüme yakışmıyor diyebilriim önden çok iyi yandan karın geride göğüs çok ilerde oluyor bu göğüsün yanını eritmek için hangi hareketler yada antrenmanda yapılacak püf noktalar söyler misiniz ?

göğüs yağlarındanmı yoksa kafes şeklindenmi buna bi bakmak lazım kafes şeklindense yapacak çok bişe yok kemik yapısını değiştiremezsin
ancak yağdan kaynaklı ise yağları eriteceksin hepsi bu

cevap

yağlı diyebilirim çünkü sporcular gibi tam durmuyor yani geriye yaygın değil ileriye yaygın öne çıkıklığını engellesem yeterli düzenli yapıyorum sporu yağı nasıl eritebilirim doumbell fly eritir dediler yapıyorum çok etkisini görmedim

dumbell fly gibi göğüs haraketleri göğüs kaslarını çalıştırır. göğüsdeki yağlara bi etkisi yoktur. yağları yakman için düzenli beslenmen ve cardio (koşu,bisiklet,ip vs.) yapman gerekmektedir.

düzenli beslenme( protein ağırlıklı) + cardio + göğüsü baz alarak söylüyorum hafif ağırlıkla çok tekrarlı idmanlar yaparak o bölgedeki yağlardan kurtulman mümkündür.

bu konu daha önce 100000000 kere anlatıldı
bölgesel yağ yakımı yoktur yada min sevyede kalır
tüm vucuttan yağı uzaklaştırmalsınız
kardiyo+bb+düzenli disiplinli beslenme+dinlenme+sabır sabır sabır

Back
Yukarı