Göğüs kası öneri ?

Haftada 3 gün boks antremanım var 7 ay oldu boksa başlıyalı ilk başladığımda vücut 0'dı şimdi ise gelişti.En azından göğüs kaslarım belirginleşti.Yanlız ben bu göğüs kası meselesine kafayı taktım.Elimde alet bulunmuyor göğüs kaslarıma biraz daha fazla hacim kazandırmak istiyorum varmı öneriniz ? YAŞ 16.

Edit: Ayaklar yüksekte şınav çekiyorum antreman sonunda,normal şınavdan daha etkili olduğunu söylediler.Varmı daha etkili göğüs kası gelişitiren bi hareket ?

Son düzenleme:
eğer alet yoksa sırtın ağır bi çanta tak ve
alt göğsün için ellerin yukarda şınav
orta göğüs için ellerle ayaklar aynı hizada şınav
üst göğüs için ayakalr yukarda şına
ellerini omuz genişliğinden açık tutarsan göğsün yan ve dış kısmı , kapalı tutarsa iç kısmı çalışır

ama sadece şınavla estetik bir göğüs kafesi ve kası elde etmen zor

birde dips hareketi var iki çeşittir oda göğüs için oldukça faydalı bir harekettir

başarılar

eğer alet yoksa sırtın ağır bi çanta tak ve
alt göğsün için ellerin yukarda şınav
orta göğüs için ellerle ayaklar aynı hizada şınav
üst göğüs için ayakalr yukarda şına
ellerini omuz genişliğinden açık tutarsan göğsün yan ve dış kısmı , kapalı tutarsa iç kısmı çalışır

ama sadece şınavla estetik bir göğüs kafesi ve kası elde etmen zor

birde dips hareketi var iki çeşittir oda göğüs için oldukça faydalı bir harekettir

başarılar

Yorumun için teşekkür ederim.Ayaklar yukarda iken sırtıma ağır çanta alsam dahamı etkili olur ?

Bu arada bu bahsettiğin dips hareketleri 2 sandalye arasında olanmı ? Ve o kadar etkisi varmı göğüslere.

dipsin göğüslere etkisi büyük , ayaklarını yukarıya koyup şınav çekersen
yalnızca üst göğsün çalışır ,

göğüs için etkili olan dips bu

Dips-2.jpg

Back
Yukarı