göğüs kafesi bozukluğu

merhaba arkadaşlar yaşım 16 1.75 boyundayım 57 kiloyum göğüs kafesi bozukluğu olduğunu düşünmüyorum herhangi bir çökme veya çukur yok ama kaburga kemiklerim çok belli oluyor zayıflıktanmıdır yoksa hastalıkmıdır cevap veren vermeyen herkese teşekkürler ( belim çok ince nerdeyse ellerimle kavrıyorum)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 474
Herhangi bir sıkıntı görmüyorum, gayet normal. Senin yaşındayken ben 52 kiloydum ve göğüs kısmında sadece kaburga vardı. Hatta iki göğüs arasındaki kemik sivri şekilde çıkmıştı. Yani kısacası sorunun yanıtı 'zayıflıktan' :) Umarım yardımcı olabilmişimdir..

üye fotoğrafı bölümünden buraya taşıdım

Göğüs kafesinden ameliyat oldum ben 10 sene önce 2 kez . Aşırı çukuru büyük elma sığıyordu sonra ameliyat olduk allah kimsenin basina vermesin çok fena birşey . Her neyse ameliyat olduk daha cukur var ora da da kemik yokmuş ondan öyle cok dert ediyorum polislige girdim elediler öyle aşırıda cukurluk yok ama kollari kaldirinca biraz var işte dert ettim askeriyeye girecem gene eliyeceklerini biliyorum o yüzden girmiyorum ama nasil dolacak bilmiyorum

Back
Yukarı