göğüs için

selam arkadaşlar. 93 doğumluyum ve son 3 yıldır body sporu yapıyorum vücudumdan memnunum ancak göğüslerim kol omuz sırt bölgelerime göre aşırı kötü. nasıl bir önlem almam lazım göğüs genetiğimmi bozuk yoksa yanlışmı çalışıyorum programımı yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim
bench press:tekrar: 10-10-8-6 kilo:90-90-100-110
üst bench tekrar:10-8-6 kilo:80-90-95
yana açış:tekrar 10-8-6 kilo: 15-17-20
2 sette kabloyla sıkıştırma 10-8 tekrar lütfen yardım edin arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim ..:)

Hareketlerini değiştirmeyi dene. Sana şahsen 10x10'u tavsiye ederim. Ben her yaptığımda 2 gün ağrı olmaya başladı. Hem de göğüsün her bölgesinde. 1 yıldır böyle bir şey olmuyordu ve göğüsten pek eser yok bende de... Bu arada yaparken bazı setleri geniş tutuyorum, bazılarını dar.

göğüsler benim en çok acı aldıgım bölge antrenmandan sonra...antrenmandan sonra ne oluyor tam olarka,bi de 3 yıldır bu programı yapmıyorsun heralde

Resim koysan bizde desek şu kisim geri kalmiş oraya yüklen şu kisim ileri gitmiş orayi hafif çaliş....bu daha mantikli

selam arkadaşlar. 93 doğumluyum ve son 3 yıldır body sporu yapıyorum vücudumdan memnunum ancak göğüslerim kol omuz sırt bölgelerime göre aşırı kötü. nasıl bir önlem almam lazım göğüs genetiğimmi bozuk yoksa yanlışmı çalışıyorum programımı yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim
bench press:tekrar: 10-10-8-6 kilo:90-90-100-110
üst bench tekrar:10-8-6 kilo:80-90-95
yana açış:tekrar 10-8-6 kilo: 15-17-20
2 sette kabloyla sıkıştırma 10-8 tekrar lütfen yardım edin arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim ..:)

aklıma belki yaş ile ilgili bir faktör olabileceği geldi bunun dışında düzenli olarak 3 senedir yaptığın bir spor sonucunun böyle olmaması gerekli bence birşeylerin ters olduğu kesin kendinde neleri eksik gördüğünü yazman yada arkadaşın dediği gibi foto yüklemen bu durumda yorum için daha yararlı olacaktır. bendede göğüs sıkıntısı var görücez bakalım kolay gelsin başarılar...

Back
Yukarı