Göğüs hakkında (yardım lütfen)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan memow58
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Meraba benim göğüsler hakkında takıldığıım bi yer var :) göğüslerim şişkin ve şekilli ama göğüslerin tam orta en alt kısmında hiç kas yok dokunduğumda elime kemikler geliyor orayı hangi hareketler ile şişirebilirim?

tam orası sismez biliyorum ama o bolge kemikten sonra kas olması gereken yer boş :)

Son düzenleme:
Meraba benim göğüsler hakkında takıldığıım bi yer var :) göğüslerim şişkin ve şekilli ama göğüslerin tam orta en alt kısmında hiç kas yok dokunduğumda elime kemikler geliyor orayı hangi hareketler ile şişirebilirim?

tam orası sismez biliyorum ama o bolge kemikten sonra kas olması gereken yer boş :)

Dumbell bench press göğüsün ortasını şişirmede etkilidir.

Dar tutuş bench gögüsün içine mükemmel vurur. Gögüs arası geç dolar zaten,geriside genetiktir. biraz sabretmek lazım :D

Back
Yukarı