• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Göğüs genetiğim kötü mü sizce?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan burenk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

burenk

Üye
20170205_203842.jpg
20170205_203842.jpg 20170205_203858.jpg 20170205_203902.jpg 20170205_203917.jpg Merhabalar göğüs genetiği ile ilgili , sizce estetik görünüm açısından nasıl?

Yağ oranım %12-15 arası diye düşünüyorum. Yazın %10 a kadar iniyorum.

Ortasında kas dokusu yok eskiden garip gelirdi ama artık daha çok kişide var olduğunu gördüğümüz için normal geliyor.Sanırım bunu sormuştun.Güzel gayet tam gaz devam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

yağ oranı düşüp kaslar daha iyi göründüğü zaman ortası az boşmuş doluymuş ona kimse bakmaz nasıl sert göründüğüne bakarlar. aynı tip göğüs kasına sahibim define oldukça yavaş yavaş estetik görünüyor zaten

yağ oranı düşüp kaslar daha iyi göründüğü zaman ortası az boşmuş doluymuş ona kimse bakmaz nasıl sert göründüğüne bakarlar. aynı tip göğüs kasına sahibim define oldukça yavaş yavaş estetik görünüyor zaten

Hocam ortası boş olanlar kötü oluyor galiba benim hiç gelişmeyen göğüsm var mesela büyümek bilmiyo ve ortası boş yaş 18 :/ baya bi sıkıntı yaa..

sylvester stallone de milas göğüs ortası genetiği o şekildedir. kim ona dikkat eder?

Benim demek istedigim şuydu Jason Stathamın tarzına benziyo benim göğüs. Çalışsam oturtsam en fazla öyle olur yani.[DOUBLEPOST=1488572757][/DOUBLEPOST]Ek olarak şuda bi gerçek Jason Stathamın vücudunu örnek alıyorum. Ama çoğu insanın bana göğsün kücük demesinden iyi değil demesinden bıktım açıkcası

Normal bir genetik bence, çok daha kötüleri de var, herkes Lazar Angelov olarak doğmaz sonuçta. :)

Benim demek istedigim şuydu Jason Stathamın tarzına benziyo benim göğüs. Çalışsam oturtsam en fazla öyle olur yani.[DOUBLEPOST=1488572757][/DOUBLEPOST]Ek olarak şuda bi gerçek Jason Stathamın vücudunu örnek alıyorum. Ama çoğu insanın bana göğsün kücük demesinden iyi değil demesinden bıktım açıkcası
aslında başka insanların genetiğiyle filan hiç kıyaslamamak gerek. kıyaslıcağın tek şey kendi fotoğrafların olmalı. o şekilde daha iyi motive olursun.
istediğin kadar iyi genetik olsun yine ondan bir iyisi daha çıkar illa ki.

aslında başka insanların genetiğiyle filan hiç kıyaslamamak gerek. kıyaslıcağın tek şey kendi fotoğrafların olmalı. o şekilde daha iyi motive olursun.
istediğin kadar iyi genetik olsun yine ondan bir iyisi daha çıkar illa ki.
Haklısınız

Back
Yukarı