Göğüs gelişimim 0

2 aydır düzenli olarak spor yapıyorum. Önceden 1 yıl ve 6 ay olarak farklı zamanlarda gitmiştim. Beslenme konusunda sıkıntım yok gastronomi bölümü okuyorum :) omuz ön kol arka kol sırt kanat karın olarak gözle gelişim söz konusu ölcmüyorum ölçmeye karşıyım. Fakat göğüslerimde herhangi bir gelişme yok. En son dedim acaba kreatine mi başlasam ama buraya sormadan başlamıyım dedim. Aslında çok çok zamandır burayı takip ediyorum ve nasıl kullanılır diye sormuyorum sadece şimdilik erken mi yoksa kullansam faydasını görür müyüm ?

Boy 1.80
Kilo: 80

Çok özür dilerim programı yazmamışım.
Bench press 4x10
İncline bench press 4x10
Decline bench press 4x10
Dumbell fly 4x10

Calistigin sistemi değiştir.piramit sistem denenebilir .belki calistigin ağırlıklar yetersiz geliyordur yanı 10 tekrar yaptığın zaman son iki tekrar seni zorlaması lazım eğer zorlamazsa ağırlık az geliyordur.

Calistigin sistemi değiştir.piramit sistem denenebilir .belki calistigin ağırlıklar yetersiz geliyordur yanı 10 tekrar yaptığın zaman son iki tekrar seni zorlaması lazım eğer zorlamazsa ağırlık az geliyordur.

Anladım hocam teşekkür ederim. Ben şimdi ön kol ile göğüsü aynı gün çalısıyorum bunun bi etkisi olabilir mi ? Acaba göğüsü tek gün mu çalışsam bunun hakkında bi fikriniz var mı ?

Anladım hocam teşekkür ederim. Ben şimdi ön kol ile göğüsü aynı gün çalısıyorum bunun bi etkisi olabilir mi ? Acaba göğüsü tek gün mu çalışsam bunun hakkında bi fikriniz var mı ?

Ben 1 yıldır öyle çalışıyorum bir eksisini gormedim.idmanlar ne kadar ağır geçiyor bilmiyorum diğer bölgeler gelişiyor dediğine gore beslenmen iyi olduğunu düşünüyorum geriye antrenman kalıyor kendim piramit yapıyorum.bir hafta dene pump hissedersen goguslerde devam edersin.hareketlerinde degistirebilirsin.

Back
Yukarı