Otkakönmişkılıç
Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,
Ben tamamen göğüse odaklanıp yaklaşık 2 ay aşağıda yazacağım programı uygulamak istiyorum,bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz öğrenmek istiyorum.
Program 1gün antrenman 1 gün dinlenme şeklinde olacak,tamamen hacim amaçlı,nisan ya da mayısa kadar diyet vs takmadan bulk şeklinde gitmeye çalışacağım.
Karbonhidrat,protein ve kalori hesabına dikkat ediyorum.
Xpro whey complex ve mp creatine kullanıyorum.Programa gelirsek
1.gün(Göğüs-Triceps)
Bench press 5*10-8-6-6-6(1 antrenman barbell bennch press 1 antrenman dumbbell bp şeklinde)
Dumbbell fly 4*10-10-8-8
Incline dumbbell bench press 4*(6-8)
Paralel barda dips 4*max
Cable crossover 4*(8-10)
Triceps lying extension 4*6
Pushdown 3*(6-8)
2.gün off
3.gün (Biceps+Bacak)
Düz bar barbell curl 4*(6-8)
Incline hammer curl 3*8
Preacher curl 3*8
Cable curl 3*8
Leg extension 3*10(ısınma amaçlı)
Leg press 6*12-10-8-8-8-6
Deadlift 6*(6-8)
Leg extension 3*8(yorgun bacakların tamamen canını çıkarmak için)
4.gün off
Squat yaparken sol koluma giden sinirler sıkışıyor ve kolum uyuşuyor,bu yüzden squat yapmıyorum.
2 ay boyunca düzenli programım bu olacak,sınavlarım vs olmazsa ara sıra haftasonları omuz ve sırt girebilirim ama omuz ve sırtı 2 ayboyunca rölantiye almayı düşünüyorum.
Fikirleriniz nelerdir?
Ben tamamen göğüse odaklanıp yaklaşık 2 ay aşağıda yazacağım programı uygulamak istiyorum,bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz öğrenmek istiyorum.
Program 1gün antrenman 1 gün dinlenme şeklinde olacak,tamamen hacim amaçlı,nisan ya da mayısa kadar diyet vs takmadan bulk şeklinde gitmeye çalışacağım.
Karbonhidrat,protein ve kalori hesabına dikkat ediyorum.
Xpro whey complex ve mp creatine kullanıyorum.Programa gelirsek
1.gün(Göğüs-Triceps)
Bench press 5*10-8-6-6-6(1 antrenman barbell bennch press 1 antrenman dumbbell bp şeklinde)
Dumbbell fly 4*10-10-8-8
Incline dumbbell bench press 4*(6-8)
Paralel barda dips 4*max
Cable crossover 4*(8-10)
Triceps lying extension 4*6
Pushdown 3*(6-8)
2.gün off
3.gün (Biceps+Bacak)
Düz bar barbell curl 4*(6-8)
Incline hammer curl 3*8
Preacher curl 3*8
Cable curl 3*8
Leg extension 3*10(ısınma amaçlı)
Leg press 6*12-10-8-8-8-6
Deadlift 6*(6-8)
Leg extension 3*8(yorgun bacakların tamamen canını çıkarmak için)
4.gün off
Squat yaparken sol koluma giden sinirler sıkışıyor ve kolum uyuşuyor,bu yüzden squat yapmıyorum.
2 ay boyunca düzenli programım bu olacak,sınavlarım vs olmazsa ara sıra haftasonları omuz ve sırt girebilirim ama omuz ve sırtı 2 ayboyunca rölantiye almayı düşünüyorum.
Fikirleriniz nelerdir?