Göğüs Biceps Programı Sizce İyimi?

zero59

Üye
Merhaba Arkadaşlar 10 Aydır Antreman Yapan Birine Göre Bu Program İyimi 5 Göğüs Hareketi 3 Biceps Bide Hangisi En Çok Alt Göğüs Üst Göğüse Vuruyor Yanına Yazabilecek Bilen Biri Varmı

Bench Press 4 Set 8 Tekrar (2 Kez Ağırlık Düşürerek Drop Set Yapıyorum)
İncline Dumbell Fly 4 Set 10-12 Tekrar
İncline Dumbell Press 4 Set 10-12 Tekrar (2 Kez Ağırlık DüşürerekDrop Set Yapıyorum)
Dips (Göğüs) 3 Set Yapabildiğim Kadar
Cable Crossover 4 Set 12 Tekrar (Sizce Kalsınmı Çıkarıyımmı) 5. Hareket Hep 4 Yapıyodum Değişiklik Olsun Diye

Küçük Düz Bar Curl 4 Set 10-12 Tekrar (2 Kez Ağırlık Düşürerek Drop Set Yapıyorum)
İncline Dumbell Curl 4 Set 10-12 Tekrar
Ayakta Hummer Curl 4 Set 10-12 Tekrar

Son düzenleme:
Hocam 5 hareket fazla değilmi ? 4 aylık sporcuyum belki ben yanılıyorum.
Bench press. Dumbbell fly yetmez mi ?
Bicepsler her harekette çalışıyor zaten. Süper set olarak 2 hareket yeterli.

4 Hareket Yapıyodum 10 Ay Boyunca Çok İyi Gelişim Aldım Fakat Şimdi 5 Mi Yapsam Diye Düşündüm Cable Crossover Ekledim İnc Dumbell Presten Sonra Dips Süper Geliyor Zaten Süper Set Yapmıyorum Ben Genelde Hep Drop Set Kolda Zaten 3 Hareket İyi Gelişim Alıyorum Ne Azı Ne Çoku Sence Hareketler İyimi Peki Üst Göğüs Alt Göğüs Olarak.

Ağırlık düşürerek kaslarının dinlenmesine izin verme. Salona girince amacımız kaslara çalış çalış demek. Bench sehpasına yattığında öyle bir ağırlık seç ki, her setin son tekrarı ıkınarak çıksın.
Cable makinasında nasıl çalıyorsun? dikkat ediyor musun formuna ? Alt mı üst mü çalıyorsun? Sana tavsiyem.
Bench press - Gögüs
İncline press - Üst gögüs
dumbbell fly - Gögüs açma
Dips - Öne eğilerek yaptığını var sayıyorum hocam. Alt gögüs..
Bunlar yeterli olacaktır diye düşünüyorum..

Merhaba Arkadaşlar 10 Aydır Antreman Yapan Birine Göre Bu Program İyimi 5 Göğüs Hareketi 3 Biceps Bide Hangisi En Çok Alt Göğüs Üst Göğüse Vuruyor Yanına Yazabilecek Bilen Biri Varmı

İncline Dumbell Press 4 Set 10-12 Tekrar (2 Kez Ağırlık DüşürerekDrop Set Yapıyorum)
Cable Crossover 4 Set 12 Tekrar (Sizce Kalsınmı Çıkarıyımmı) 5. Hareket Hep 4 Yapıyodum Değişiklik Olsun Diye

Küçük Düz Bar Curl 4 Set 10-12 Tekrar (2 Kez Ağırlık Düşürerek Drop Set Yapıyorum)
İncline Dumbell Curl 4 Set 10-12 Tekrar
Ayakta Hummer Curl 4 Set 10-12 Tekrar
Gecmisin benden fazla bilmislik olarak algilama olaya tamamen mantik cercevesinden bakacak olursam bu program hammalik. Bu kadar set ve 10-12 tekrarda zaten yuksek agirlik kullanmak mumkun degil. Hareket sayisini 3'e cekip 4x10 yapsan hem agirliklarin biraz olsun artar hem dinlenme surelerin kisalarin hemde kasi daha verimli yorabilirsin. Bu sekilde fazla hareket, fazla set yerine, az hareket, az tekrar, agir kilo, kas uzerindeki bizim istedigimiz yipranmayi daha iyi saglayabilir.

Gecmisin benden fazla bilmislik olarak algilama olaya tamamen mantik cercevesinden bakacak olursam bu program hammalik. Bu kadar set ve 10-12 tekrarda zaten yuksek agirlik kullanmak mumkun degil. Hareket sayisini 3'e cekip 4x10 yapsan hem agirliklarin biraz olsun artar hem dinlenme surelerin kisalarin hemde kasi daha verimli yorabilirsin. Bu sekilde fazla hareket, fazla set yerine, az hareket, az tekrar, agir kilo, kas uzerindeki bizim istedigimiz yipranmayi daha iyi saglayabilir.[/QU
Gecmisin benden fazla bilmislik olarak algilama olaya tamamen mantik cercevesinden bakacak olursam bu program hammalik. Bu kadar set ve 10-12 tekrarda zaten yuksek agirlik kullanmak mumkun degil. Hareket sayisini 3'e cekip 4x10 yapsan hem agirliklarin biraz olsun artar hem dinlenme surelerin kisalarin hemde kasi daha verimli yorabilirsin. Bu sekilde fazla hareket, fazla set yerine, az hareket, az tekrar, agir kilo, kas uzerindeki bizim istedigimiz yipranmayi daha iyi saglayabilir.
3 sette yeterli olabilir 10 aylık bir sporcu için. Dediğin gibi değil de. Maksimum ağırlık maksimum tekrar. Ben son tekrarın son sayısını götümden ter çıka çıka çıkartıyorum.
20 Ekim 2016 * Bench press - 30 kg 3 set 15 tekrar
21 Ocak 2017 * Bench press - 65 kg 3 set 8 tekrar sonucunu aldım..

Tamamdır Göğüste Cable Crossoveri çıkarıyorum programım 10aydır yapıp süper sonuç aldığım şekilde olucak burda hem alt hem üst göğüs hareketleri var kolda zaten bence şuanlık iyi teşekkür ederim yorumlarınız için.

Back
Yukarı