Göğüs+Biceps &Kanat+Biceps

Pazartesi göğüs+biceps çalıştıktan sonra Cuma günü tekrar kanat+biceps çalışmak istiyorum nasıl olur sizce

dip not:5 aydır bu sporu yapıyorum

_Fabregas_ ilk önce tam bir programını yazsan hangi gün hangi bölgeyi yaptığını falan öyle daha sağlıklı yorumlarız.anlaşılan bicepsleri geliştirmek istiyorsun ve daha fazla ağırlık vermek istiyorsun aslında 5 aydır bicepslere aynı programı uyguluyorsan bicepsler için farklı bir program yapıp kaslarını şaşırtabilir ve ölçü alabilirsin hemde haftada 2 kere biceps uygulamana gerek kalmaz sanırım bicepsleri sırt gününe koyup bacağı erteliyiceksin ama bacak sandığından önemli bir kas grubudur.bacak çalışanların diğer kasları çalışmayanlara oranla daha hızlı gelişmektedir bunu unutma.

Sitedeki hocalarımız daha detaylı ve dogru bilgi verecektir, fakat ben hacim çalışmalarında fazla tekrarın iyi olmadıgını düşünüyorum. Bence haftada 1 kez, yüksek ağırlıklarla, 6 tekrardan uygulamalısın ve haraketleri mümkün oldugunca yavaş yapmalısın..

Ha birde şöyle birşey yapabilirsin ;

Mesela p.tesi göğüs-biceps çalıştın, cuma günü sırt çalışmalarında bicepsleri ekliyecek türden haraketler yapabilirsin. Mesela barfiks bicepsleri etkiliyor.

Haraketlerin etkilediği kas gruplarını detaylı araştırıp programı ona göre düzenleyebilirsin..

Back
Yukarı