Göğüs Bench Press Hacim Hareket Yapılış

Scoobz

Üye
göğüste hacim kazanmak için en iyi hareketlerden birisi olan bench pressle ilgili bir sorum olucaktı

şimdi biz hareketi yaparken göğsümüze indirirken yavaş indirip, kaldırırken hızlıca mı kaldırmalıyız yoksa hızlı indirip yavaş mı kaldırmalıyız birde göğüs için şöyle calısmak ne kadar doğru;

normal kaldırabildiğimizden 10-10 20kg fazla koyup partnerli calısırken desteksiz yavaşca kendimiz göğüse indirip ,kaldırırken partner desteği ile hızlıca kaldırmak hacim için doğrumudur?

yavaş indir yavaş kaldır,partnerin varsa ne alâ,yoksa allah kolaylık versin kilo arttırımında.

3-4 sanıyede ındırıp 1-2 sanıyede kaldırmalısın..Ama kollar kılıtlenmeyecek &100 degılde %90 kaldıracaksın yukarı...

kesinlikle indirme kaldırmadan daha yavaş ama yukarıda eklemleri kilitmelemeden tekrara devam etmek en güzeli partner varsa daha ağır dtak kaldırırken yardım al indirriken sen indir sonra pump ı gör :D

Bench Press'e Dumbell Fly hareketinden sonra girmeni tavsiye ediyorum.

hacim kazanmak istiyorsanız hızlı indirip hızlı kaldırın, diyelim ki 4 saniyede indirip 2 saniye kaldırırsanız yorulacağınız için maksimum ağırlıkta fazla çalışamayacaksınız, önemli olan kaslara uyarıyı vermektir.

hacim kazanmak istiyorsanız hızlı indirip hızlı kaldırın, diyelim ki 4 saniyede indirip 2 saniye kaldırırsanız yorulacağınız için maksimum ağırlıkta fazla çalışamayacaksınız, önemli olan kaslara uyarıyı vermektir.

Tamda dedıgın gıbı agır calısmak degıl kasları uyarmak onemlı..Bu yuzden yavas ındırıp yavas kaldırılır..
thums:

Negatif tekrar kullanılıyor o 4 saniye sayesinde.

4 saniye ile yapılan press 4 setse, senin önerdiğini eşitlemek için 8 set yapmamız gerekir gibi bir durum :)

bence kaslara verilen gerginlik önemlidir, yavaş indirerek yapılırsa daha iyi olur.Diğer arkadaşların dediği gibi kollar en üst seviyedeyken kilitlenmemeli vede (bu benim tercihim) kollar hafif kırık olursa daha fazla gerilim hissediyorum...

videolar iyide yanlız 180kg'da agırlıgı gögüs'ün baya üstünde kaldırıyo bu hareketin gögüs'e tam vurmasını engellemez mi?...

Back
Yukarı