Göğüs Arasındaki Tırtıkları Düzeltmek İçin Ne Yapmak Gerekir ?

Arkadaşlar Bu Bodyde Evde 4.Ayım.Evdeki çok kısıtlı imkanlarımla bb yapmaya başladım ama başlarda hiç farkında deildim sonradan dikkatımı çekmeye başladı.Bu Sene Lise 4e geçtim Okul bitince bodye başlıcam ama şimdilik alt yapı bazında bi hazırlık olarak çalışıyorum.Göğüs arasındaki kemikler çıkıntı halinde gözüküyor.Resimler aşağıda gözüküyor bunu düzeltmek için ne yapmalıyım ?

Eklentiler

• 30062009163.jpg
    30062009163.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 555
  • 10092009509.jpg
    10092009509.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 606
  • 09092009501.jpg
    09092009501.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 637
Ben çıkıntılı bir kemik göremiyorum. Göğüsün arasındaki ayrıklıktan bahsediyoasn genetik bir şey o. Onu düzeltemezsin. Sistemli biçimde göğüselere hacim aldırabilirsem, birazda olsa görüntüyü rötüşlemiş olursun. Onun dışında yapabileceğin bir şey yok. Forumda FleXoR hocanın bu konuyla ilgli bir yazısı vardı, ama ben bulamadım.

Ben çıkıntılı bir kemik göremiyorum. Göğüsün arasındaki ayrıklıktan bahsediyoasn genetik bir şey o. Onu düzeltemezsin. Sistemli biçimde göğüselere hacim aldırabilirsem, birazda olsa görüntüyü rötüşlemiş olursun. Onun dışında yapabileceğin bir şey yok. Forumda FleXoR hocanın bu konuyla ilgli bir yazısı vardı, ama ben bulamadım.
Hyr Hyr Aradaki Boşluktan Bahsetmiyorum Göğüs Kafesi Kemikleri Yani Göğüs İçe Doğru Olan son Kısmında hacim çok az kalmiş Kemiklerin Son Kısımları Biraz Gözüküyor Oda Çıkıntı şekli gibi oldu.oRada Hacim yapmak için hanqi hareketi yapmam gerekir onu merak ediyorum.İlk resimde Belli Oluyor Dikkatli bakarsanız.

Hyr Hyr Aradaki Boşluktan Bahsetmiyorum Göğüs Kafesi Kemikleri Yani Göğüs İçe Doğru Olan son Kısmında hacim çok az kalmiş Kemiklerin Son Kısımları Biraz Gözüküyor Oda Çıkıntı şekli gibi oldu.oRada Hacim yapmak için hanqi hareketi yapmam gerekir onu merak ediyorum.İlk resimde Belli Oluyor Dikkatli bakarsanız.

Bölgeyi paint'de işaretlersen daha iyi yardımcı olabilirizthums:

Bende Yeni başladım fakat çok kilom var ne yapabilirim ve zayıflayamıyorum Bagminton oynamayı düşünüyorrum imkanım var babam bagminton çalıştırıyor sizce iyi cardio olur mu??

Bölgeyi paint'de işaretlersen daha iyi yardımcı olabilirizthums:
Buyur zigbog gösterdim resimde ya aslında o kadar dikkat çekmiyor ama genede :(Çizgileri Çıkıntı halınde gösterdim Aradaki Boşluktan Bahsetmiyorum Orasi İdeal bnm için

Eklentiler

• 18092009527.jpg
    18092009527.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 746
Buyur zigbog gösterdim resimde ya aslında o kadar dikkat çekmiyor ama genede :(Çizgileri Çıkıntı halınde gösterdim Aradaki Boşluktan Bahsetmiyorum Orasi İdeal bnm için

Tırtıklı görünüm kas liflerinin ucları. Benim göğüs aramda bu şekilde tırtıklı bence çok hoş duruyor tırtıklı görünüm. Bundan rahatsız olunacak bir durum yok. Bu durumu değiştiremezsinde. Biraz hacim alıp yaplanırsan biraz daha az keskin çizgiler olur. Ama bence sadece hacim al, him yaplanma görüntüde bir sorun yok gayet iyi thums:

Tırtıklı görünüm kas liflerinin ucları. Benim göğüs aramda bu şekilde tırtıklı bence çok hoş duruyor tırtıklı görünüm. Bundan rahatsız olunacak bir durum yok. Bu durumu değiştiremezsinde. Biraz hacim alıp yaplanırsan biraz daha az keskin çizgiler olur. Ama bence sadece hacim al, him yaplanma görüntüde bir sorun yok gayet iyi thums:
Hmm Teşekkürler Dostum Kilo almaya başıcam bi 75 olayım en azından :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı