göğüs antremanı

acemi_42

Üye
tekrardan merhabalar
benim göğüs programımda 3 tane press var (üst göğüs, alt göğüs, göğüs press)ben alt göğüs yerine bi açış koymak istiyorum sizce koymalımıyım buterfly d.fly vs gibi..yoksa 1 ay böyle devam mı edeyim ??

@allererst tşk ederim önerim için..
@zhu.zhq ya benim program daha çok adaptasyona yönelik önceden ara verdiğim için tekrar başlamam nedeniyle yapılan bir program..

Bir vg'cinin hedef bölgesini görmeden o bölgeye program vermek ne kadar sağlıklı?

Bir diğer durum ise, idmanlara ara verdikten sonra adaptasyon amaçlı 3 press girilmesi.

Adaptasyon programı genelde hafif genel geçer birşeydir.
Mesela 15 gün gibi çok uzun olmayan bir ara verdik ve yeni programa geçiş yaptık. Örneğin bu durumda eski programla 1 hafta kadar çalışıldıktan sonra yeni programa geçilebilir gibi...

Bir vg'cinin hedef bölgesini görmeden o bölgeye program vermek ne kadar sağlıklı?

Bir diğer durum ise, idmanlara ara verdikten sonra adaptasyon amaçlı 3 press girilmesi.

Adaptasyon programı genelde hafif genel geçer birşeydir.
Mesela 15 gün gibi çok uzun olmayan bir ara verdik ve yeni programa geçiş yaptık. Örneğin bu durumda eski programla 1 hafta kadar çalışıldıktan sonra yeni programa geçilebilir gibi...

şöyle..benim birinci ay yaptııgm programda 3 göğüs vardı göğüs press üst göğüs butterfly ikinci ayda tek değişen alt göğüsün gelmesi demek istediğim buydu

Back
Yukarı