Göğüs Açma Hareketleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan guleman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar, ben sitenizde yeni sayılırım ve doğru yere mi konuyu açtım bilmiyorum.Bende küçüklüğümden beri göğüs büyüklüğü ve kilo problemi var. Göğüslerde jinekomasti olduğundan şüpheleniyodum ama spor yaptıkça düzeldiğini farkettim. Fakat şu anda göğüslerim şişkin durumda ben bu şişkinliğin yayılmasını istiyorum yani şişkin değil düz yaygın göğüs istiyorum. Bu şişkinliği göğüs açma hareketleriyle yayabilir miyim? yayabilirsem bunun için hangi hareketleri yapmam gerektiğini yazarsanız sevinirim.

şu an üst göğüsüm şişkin ve kaslı durumda, alt göğsüm ise yağlı ve biraz sarkık üst göğsümdeki yağları alt göğse yaymak için belli bir hareket var mı?

yardım ederseniz çok memnun olurum.

guleman dedi:
merhabalar, ben sitenizde yeni sayılırım ve doğru yere mi konuyu açtım bilmiyorum.Bende küçüklüğümden beri göğüs büyüklüğü. Göğüslerde jinekomasti olduğundan şüpheleniyodum ama spor yaptıkça düzeldiğini farkettim. Fakat şu anda göğüslerim şişkin durumda ben bu şişkinliğin yayılmasını istiyorum yani şişkin değil düz yaygın göğüs istiyorum. Bu şişkinliği göğüs açma hareketleriyle yayabilir miyim?
şu an üst göğüsüm şişkin ve kaslı durumda, alt göğsüm ise yağlı ve biraz sarkık üst göğsümdeki yağları alt göğse yaymak için belli bir hareket var mı?
KA kardeş aynı sorun bende de var bende jinekomastiden şüpheleniyorum ama bodybuilding yaptığımdan beri üst ve alt göğüsüm yayılıp şelil almaya başladı. Herhalde yağlanmayı azaltabilip kas yaparsak sorun düzelir kardeşim. Ama en doğru cevabı bize üstadlarımız verir!!!

Selam

Alttaki yağları üste geçirmek diye bir şey sözkonunusu değil.
Yapabileceğin öncelikle yağlardan kurtulmak. Direk alt göğüsteki yağları yakmak mümkün değil, bölgesel erime olmuyor. Vücüt yağ oranını azaltman gerek. Yok eğer zaten az ise ama gögüs bölününde yumuşama var ise antremanını yanlış yapıyor olma ihtimalin çok yüksek.
Bundan sonra antremanını gözden geçirmen gerekiyor.
Üst göğüsün orta ve alt gögüsten daha fazla gelişmesi antremanını gözden geçirmeyi gerektiriyor kanımca.
Alt gögüs antremanlarına ağırlık vererek bunu sağlayabilirsin.
Ayrıca bench pressi de dar çalışıyor olabilirsin. O zaman biraz daha üst göğüse yarıyor. Onun yerine geniş çalışırsan daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

bende de böyle ama jinekomastimi bilmiyorum :(

[/img]

görerek belli oluyor ama ulturasyonada gerek var

tecrübe olrak söyledim yandan görüntüsünden belli oluyor tam göğüse ortasına inecekken yuvarlak bir halka olusmus ama doktorunda bakamsında fayda var

Back
Yukarı