Göğüs çalışırken omuzu sakatlamak ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Square
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Square

Üye
80 kilo Bench press bastım dün çok ağır çalıştım dedim yırtıyım iyice kasları antreman yolundaydı herşey göğüs ve ön kol çalıştım baya baya ağır girdim neyse eve geldim yattım kalktığımda sağ kolumu kafamdan yukarı kaldıramıyorum 90 dereceden yukarı gitmiyo şimdi bu sakatlık nedir antreman sırasında bişi yoktu ertesi gün oldu başına gelen varmı

Antrenman öncesi omuzları ısıtmamak problem yaratabiliyor. Hareketi nizami yapmamakta sebep olabilir.
Üst göğüs barbell presste benimde başıma geldi ve 2-3 ay sert bir omuz yada göğüs antrenmanı çıkaramadım.
Dinlendırmekte fayda var, bir kaç gün sonra geçmezse doktora gitmelisin.

ağırsağlamın bench press in nasıl yapılması gerektiği ile ilgili videosu var. Yaşar küçüğün de bench press le ilgili videosu var. Türkçe kaynaklar bunlar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynisini yasadim 10 gunde gecti 2 cesit kremle.o bolgeye yonelik hic bir hareket yapma.3 gun falan ayak harici calisma bence.diger hareketler icinde bi sure daha hafif agirliklarla caliis

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynisini yasadim 10 gunde gecti 2 cesit kremle.o bolgeye yonelik hic bir hareket yapma.3 gun falan ayak harici calisma bence.diger hareketler icinde bi sure daha hafif agirliklarla caliis

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arka kol sırt çalıştım bu gün inşallah daha kötü olmam ?

omuz sakatlama olayı genelde üst göğüs çalışırken yaşanan bir sıkıntı, iyi ısınmak ve barı geniş açıda tutmak daha iyi olacaktır ve indirirken hızlı indirmekten kaçınılmalıdır.

Back
Yukarı