Göğüsümde yağlanma var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaslar. Memelerimde şişlik var t-shirt giyince çok rahatsız ediyor arkadaslar dalga geçiyor boy 1.75 kilo 80 ama yağlıyım cidden sizce bu yağdanmı oluyor jinekomasti gibi duruyor ama değil çünkü arkadasımınki benimkindende büyüktü 7 ay spora gitti bayağı gerileme oldu fakat benim 7 ay gibi zamanım yok basketbol kulübündeyim maçlar başlıyacak yaza kadar küçültmem lazım ne önerirsiniz hangi hareketleri yapmalıyım yağ yakıcı kullanacaksam hangisini alayım ve nerden alabilirim.2 3 güne kondisyon bisikletide alıcam eve cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler.Bu arada yaşım 16 Göğüs ölçüm ise 100

Son düzenleme:
fotograf atmadan anlasılmaz büyük ihtimal ergenlikten ve abur cubur yemektendir

ovv ne abur cubur yerim bi bilseniz cips kola çikolata her gün ama 2 haftadır diyetteyim yemiyorum hiç birini şimdi foto atıyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:37 ----------

fotograf atmadan anlasılmaz büyük ihtimal ergenlikten ve abur cubur yemektendir

ya foto atamıyorum sorun var telefonda :(

Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.

Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı