Göğüsümü hissedemiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eehfe4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eehfe4

Üye
Şınav çekerken göğüsümü hissedemiyorum neden ? formuda dogru yapıyorum.

hacimlimisin hacimli değilsin kolay kolay hissedemezsin onu kol dan hissedersin omuz dan hissedersin ama sonrasında oradanda hissedersin ve hissetmene gerek yok hareketi üstün çıplak yap oranın daha çok çalıştığını görüceksin

Şınav cekerken tricepslerim ağrıyor[DOUBLEPOST=1478074109][/DOUBLEPOST]Ama gogusde tık yok[DOUBLEPOST=1478074280][/DOUBLEPOST]
Emin misin mezomorf olduguna . cunku bu vucut tipi en kisa surede egzersizdrn verim alan kas yapisi belirgin tipler oluyor
6 yıldır spor yapan bi abim vardi o dedi ecto-mezoymusum sanırım

Ekto mezo endo bunlar farkli kavram. Ki ben cok da inanmiyorum bu kavramlara da... Ama internetten bakabilirsin bu kavramlara . sen galiba kendine ektoyum demek istiyorsun

Ekto mezo endo bunlar farkli kavram. Ki ben cok da inanmiyorum bu kavramlara da... Ama internetten bakabilirsin bu kavramlara . sen galiba kendine ektoyum demek istiyorsun
Valla abi ekto mezo olmam onemli deil göğsü hissetsem yeter evde 5 kg dambil var sinav yerine dambillami çalışsam yoksa hem dambil hem şınavmı yapsam ?

aynı sorunu bende yaşıyordum taki ayak parmak uçlarımnı biraz daha geriye esneterek göğssümü bira z daha öne çıakrdım acaip işe yaradı.denemelisin.

şınav pozisyonundayken başın ellerinin hizasında oluyor ya başını ellerinin biraz daha önüne doğru uzatmaya çalış.

Back
Yukarı