Emin misin mezomorf olduguna . cunku bu vucut tipi en kisa surede egzersizdrn verim alan kas yapisi belirgin tipler oluyorMezomorfum 178boy 66kg
6 yıldır spor yapan bi abim vardi o dedi ecto-mezoymusum sanırımEmin misin mezomorf olduguna . cunku bu vucut tipi en kisa surede egzersizdrn verim alan kas yapisi belirgin tipler oluyor
Valla abi ekto mezo olmam onemli deil göğsü hissetsem yeter evde 5 kg dambil var sinav yerine dambillami çalışsam yoksa hem dambil hem şınavmı yapsam ?Ekto mezo endo bunlar farkli kavram. Ki ben cok da inanmiyorum bu kavramlara da... Ama internetten bakabilirsin bu kavramlara . sen galiba kendine ektoyum demek istiyorsun
Yas kac ? Imkanin varsa spor salonuna gidip daha duzgun spor yapabilirsin
Abi yaş 15 spor salonuna gittimde pek farklılık göremedim aylık 80 tl verecegime evde yaparım dedim daha iyi bence.Yas kac ? Imkanin varsa spor salonuna gidip daha duzgun spor yapabilirsin
Anlamadımaynı sorunu bende yaşıyordum taki ayak parmak uçlarımnı biraz daha geriye esneterek göğssümü bira z daha öne çıakrdım acaip işe yaradı.denemelisin.
Hee ben karın kasına yazdın sandım ondan anlamadım dedimşınav pozisyonundayken başın ellerinin hizasında oluyor ya başını ellerinin biraz daha önüne doğru uzatmaya çalış.