göğüsü şekillendirmek

yaşım 16 1.75 boyunda 67 kiloyum. yağ olarak fazlalığım var bel çevresinde göbek ve göğüste vb. benim sorum eğer göğüs çalışıp göğsüme şekil verirsem daha düzgün bi görünüm elde edebilirmiyim. ve göğüslerime hacim kazandırırsam göğsümdeki yağdan dolayı çirkin ve şişik durur mu ?

Sizin sorununuz kas kütlenizin az olması kiloda sorun yok.

Sadece göğüs değil tüm vücudu çalışırsanız o fazlalıklar hepsi kaybolucak tabi zamanla

şöyle bir yazı var 1 kg kas 4 kg yağı tutar.

örneğin göğüs kısmında kas yaparsan o bölgen daha sıkı ve toplu hemde şekilli durucaktır aynısı vücudunun diğer bölgeleri içinde geçerli

yağ oranın ise zamanla azalıcaktır beslenmene ve sporuna dikkat edersen

ne kadar fazla kas olursa o kadar fazla kalori harcar vücut.

@ cidade de deus içimi rahatlattın sağol. benim korkum göğüslerim hacim alırsa çirkin durması ve vücudumun diğer kısımlarının da yağdan dolayı kası göstermeyeceğiydi. eğer dediğin gibi olacaksa çalışmaya tam gaz devam ederim

Sizin sorununuz kas kütlenizin az olması kiloda sorun yok.

Sadece göğüs değil tüm vücudu çalışırsanız o fazlalıklar hepsi kaybolucak tabi zamanla

şöyle bir yazı var 1 kg kas 4 kg yağı tutar.

örneğin göğüs kısmında kas yaparsan o bölgen daha sıkı ve toplu hemde şekilli durucaktır aynısı vücudunun diğer bölgeleri içinde geçerli

yağ oranın ise zamanla azalıcaktır beslenmene ve sporuna dikkat edersen

ne kadar fazla kas olursa o kadar fazla kalori harcar vücut.

anlamadım ben nasıl 1kg kas 4 kg yagı tuttuyo..şidi benim yagsız vucut agrlıgım 72.3kg...

hesabına göre 280 kg mı olmam gerekıyo(70*4) :)

tabikide degilim hesabta bi gariplik var yada ben yanlış anladım...

anlamadım ben nasıl 1kg kas 4 kg yagı tuttuyo..şidi benim yagsız vucut agrlıgım 72.3kg...

hesabına göre 280 kg mı olmam gerekıyo(70*4) :)

tabikide degilim hesabta bi gariplik var yada ben yanlış anladım...
Vücut ağırlığı sadece kastan ve yağdanmı olusuyor?

kan iskelet sıstemı organlar vb vb.

Yok olmaz çalışırsan bu sırada yağ oranın azalıp aks oranında artar zaten görüntü güzel olur yani.

tek bölge yerine mesela ;

pazartesi : göğüs
salı : off veya karın (tek mekik yeter die düşünüorm)
çarşamba : kol
perşembe : off veya karın
cuma : omuz ve bacak

olmz mı ?

@ soul61 zaten program yaptım kas gruplarını günlere ayırdım öyle çalışıyorum ama bundan sonra daha da hırslanıcam öğrendiklerimden dolayı

@efekan sen de sağol motivasyon kaynağı oldun

bir de şunu belirtmek istedim, göbeğimden dolayı six pack çalışmayı işe yaramayacağından gereksiz gördüm fakat dediklerinize bakılırsa çalışmalıyım öyle mi ?

Back
Yukarı